Mama Natura, DEZLANTUITA dupa divort! "O sa ma recasatoresc cu siguranta" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:54

In sfarsit pe strada Roxanei a iesit soarele. A trecut peste divort si acum isi traieste viata la intensitate maxima.

Va intrebati ce a facut Mama Natura vara asta? In escapadele ei de la mare, pe langa evenimentele pe care le-a organizat, Roxana Ionescu a avut parte si de ceva actiune.

"Am vazut mai multe priviri in jurul meu, probabil mult mai multi barbati care au incercat sa interactioneze cu mine la un moment dat, dar nu au fost foarte insistenti si cred ca si-au dat seama ca nu e loc", a spus Roxana Ionescu.


Laurentiu, fostul ei sot, a avut cateva iesiri cu noua lui partenera, cea despre care presa a scris ca a fost motivul divortului.

"Nu m-au deranjat chiar deloc aceste iesiri. Ma asteptam intr-un fel sau altul nu? Pana la urma fiecare isi reface viata la un moment dat. Fiecare e liber acum sa apara cu cine vrea".

Cu aceasta declaratie Roxana a vrut sa puna capat zvonurilor conform carora ea a pus conditii pentru a fi de acord cu divortul.


S-a scris ca blonda i-ar fi interzis lui Laurentiu sa se afiseze cu Roxana in public. Mama Natura neaga insa acest lucru.

"Divortul nu l-am inaintat eu sau el. A fost de comun acord, nu a pus nimeni nicio conditie. Singura conditie pe care intr-adevar am pus-o a fost sa nu vorbim despre lucrul asta in public", a mai spus Roxana.

Ea vorbeste fara resentimente despre fostul sot, semn ca ranile s-au vindecat iar acum este gata pentru un nou capitol din viata ei.


"O sa ma recasatoresc cu siguranta la un moment dat. O sa pornesc de la zero si nu o sa amestec lucrurile".

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?