Mama Nicoletei Dragne, primele reacții despre certurile în care este implicată fiica ei la Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 sep 2022, 01:00

Nicoleta Dragne, una din cele mai vocale concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Nicoleta Dragne este una din cele mai vocale concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Nicoleta Dragne este pe principiul ce-i in gusa si-n capusa. Vedeta este, poate, cea mai directa persoana din competitia Bravo, ai stil! Celebrities si asta poate ii atrage si numeroase antipatii, insa felul ei de a fi se datoreaza experientelor de viata pe care le-a avut de-a lungul timpului si evident si din caracterul sau.

Citeste si: Care este numele real al Amnei, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Nicoleta Dragne, una din cele mai directe concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cel mai recent comflict rasunator, de altfel, a fost intre ea si fosta concurenta, Madalina Pamfile, pe care chiar a reusit sa o scoata din platou. Nicoleta i-a reprosat Madalinei ca s-a folosit de Ioana pentru a atrage comentarii negative asupra ei.

"Era foarte simplu să spună că bai, am greșit, nu mi-am dat seama și îmi pare rău că am atras suferință asupra Ioanei și a familiei ei. 

Ea știa că ceea ce spun este adevărat, știa că nu voi da vocalul, nu vi l-am dat nici vouă. Știam că mă minte pe fata, asta m-a enervat. Ideea e de ce să le dau producției? Daca Madalina nu ar fi mințit pentru a atrage publicul și pentru a se victimiza și a duce hate-ul spre Ioana, eu nu le-aș fi avut, Ruxi nu le-ar fi avut...Ea
daca era cinstita și corecta, era acolo pe scaun. 
Eu voiam să recunoască, atât. Greșeală a fost că ea a acuzat-o pe Ioana de niste lucruri. Ioana știa de ce spune: "Încetează, Madalina!" Ioana a fost mult prea finuta."  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maurice Munteanu, mesaj acid pe Instagram pentru haterii care au zis ca a slabit cu ajutorul operatiei: "Eu nu vă pot da decât block!"

Reactia mamei Nicoletei Dragne dupa toate discutiile aprinse in care este implicata concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities

Pentru prima data, mama concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities, motiveaza caracterul destul de dur al fiicei sale si spune ca faptul ca a locuit mult timp in Anglia a ajutat-o intr-un sens pozitiv sa fie o persoana foarte directa.

Nicoleta Dragne a publicat pe contul ei de socializare cuvintele mamei sale la adresa ei si i-a multumit pentru parerea pe care o are despre ea.