„Mama nu mă lăsa”. Cât de mult a schimbat-o competiția „Bravo, ai stil” pe Alexandra! Concurenta a prins curaj să facă un lucru de care se temea dintotdeauna

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 aug 2023, 01:57

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Alexandra a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața după ce a devenit concurentă în competiție.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Alexandra a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața după ce a devenit concurentă în această competiție. 

Cât de mult a schimbat-o competiția „Bravo, ai stil” pe Alexandra

Alexandra a mărturisit, atât în culise cât și în platoul emisiunii „Bravo, ai stil”, că a prins mai mult curaj în privința modului în care iese îmbrăcată pe stradă de când este concurentă în competiție. Dacă până acum era certată de mama ei pentru vestimentația aleasă și nu putea să se exprime cum își dorește ea și, implicit, să iasă din casă îmbrăcată exact cum voia ea, acum Alexandra simte că poate face aceste lucruri sub pretextul că este concurentă la „Bravo, ai stil”. 

Citește și: „Nu am ascuns nicio secundă”. Prietenia dintre Alexandra și o studentă de la Arhitectură a ridicat semne de întrebare. Are sau nu stilist concurenta de la „Bravo, ai stil”

„Mama, de exemplu, nu mă lăsa tot timpul să ies așa cum voiam eu îmbrăcată, tot timpul aveam dispute pe subiectul ăsta”, a spus Alexandra.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Concurentele sunt în asentiment cu Alexandra

Și colegele Alexandrei sunt în asentiment cu ce spune bruneta. Maria, de exemplu, s-a îmbrăcat de-a lungul adolescenței sale „ciudat”, așa cum o caracterizau familia și cunoscuții din satul natal, dar acum se simte liberă să se exprime cum vrea prin vestimentația pe care și-o alege. 

Maria a mai dezvăluit, de asemenea, că nu puține au fost dățile în care membrii familiei ei spuneau că îi face de râs din cauza modului în care se îmbracă, dar concurenta își dorea mereu să iasă cumva

în evidență. 

Citește și: „Te rog frumos să te oprești”. Iris a clacat din cauza lui Jasmine! Comentariile răutăcioase ale concurentei au făcut-o să bufnească în plâns

„Nu erau atât de ciudate, adică acum dacă e să mă uit retrospectiv erau niște ținute destul de basic în comparație cu cele pe care le fac aici, întotdeauna a existat ceva, ori aveam un jeans mai căzut, desfăcut, două perechi de lenjerie intimă, niște jeans mai lăsați, chestii care atrăgeau.

Și acasă toți ne cunoșteam între noi, se iscau discuții, se comenta ceva de ținuta mea”, a declarat Maria.