Mama Ralucai Dumitru, MESAJ ULUITOR pentru Zanni dupa ce Elena Marin a scos-o din competitie pe fiica ei: " Sper din tot sufletul ca Zanni sa..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 06:40
Mama Ralucai Dumitru, mesaj pentru Zanni la aeroport

Aflata la aeroport alaturi de fiica ei, mama Ralucai Dumitru a povestit cat de dezamagita a fost de atitudinea Elenei Marin la Survivor Romania 2021.

Mama Ralucai Dumitru si-a asteptat fiica la aeroport cu lacrimi in ochi si a facut si cateva declaratii total neasteptate despre cum a vazut toata experienta Ralucai de la Survivor Romania 2021 din fata televizorului. Femeia marturiseste ca a fost profund afectata cand Raluca era facuta falsa sau cand era jignita si incepea sa planga in fata televizorului.

Mama Ralucai Dumitru, declaratii uluitoare. Cu cine tine femeia dupa ce Raluca a fost eliminata de la Survivor Romania

Citeste si: Culita Sterp, tragedie cumplita! Abia acum a spus ce s-a intamplat cu el si fratii lui: "Am adormit la volan, am ajuns toti la spita" Ce a facut mama Geta in acel moment

"Cand am vazut ca o jignea ca este rea, ca este falsa... Ea este un copil foarte bun. De la 14 ani munceste si si isi castiga painea.

(...)C hiar duminica seara as fi vrut sa fiu langa ea. Parca era a nimanui, parca nu avea pe nimeni. Cand i se aduceau jigniri ma durea foarte mult. Nu era adevarat si ma consumam foarte mult. Cum sa fie ea falsa?! Mi-a fost frica de Zanni ca o sa se ia de ea. Si din contra.(...) Eu il iubesc pe Zanni. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Dumitru: "Ma culcam prima pentru ca stiam ca daca o sa dorm prima o sa uit de foame" 

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu de Urgenta fulger la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel face anuntul despre un concurent

Ea nu s-a dus acolo sa castige, sa traga cu dintii sa ajunga pana in finala. Ea a vrut sa mearga sa vada daca rezista.

Dar nu ma asteptam ca Elena sa o voteze. Ea s-a dus hotarata ca o are pe Elena, pe Morosanu. Ea nu trebuia sa o jignească.(..) Pe Zanni (n.r. îl vede câștigător). Cu toata inima mea vreau ca Zanni sa castige aceasta competitie” a declarat mama Ralucai la sosirea vedetei la aeroport.

Raluca Dumitru a fost primita cu brate de flori cand a revenit in tara din Republica Dominicana.

Fosta Faimoasa spune ca a fost o experienta de neuitat pentru ea." Ma gandeam ca o sa fie greu, dar cand am ajuns acolo a fost foarte greu. Mi-a fost foarte foame. Ma culcam prima pentru ca stiam ca daca o sa dorm prima o sa uit de foame si o trec mai repede peste asta. Imi era frica la inceput sa dorm afara si dupa o saptamana am ajuns sa dorm foarte bine. 
Cand am iesit din competitie nu am putut sa dorm, cred ca imi lipsea aerul si natura de afara si focul pe care il faceam inainte sa dormim. A fost totul foarte ok. Ma bucur ca i-am cunoscut pe toti din competitie”
 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.