Mama Ronei Hartner, îngenuncheată de durere la căpătâiul fiicei sale! Femeia nu s-a dezlipit nici măcar o secundă de lângă trupul neînsuflețit al actriței

Author: Laura Macovei
Actualizat: 01 dec 2023, 11:24

Mama Ronei Hartner, îngenuncheată de durere la căpătâiul fiicei sale

Sursa: Rona Hartner Facebook

Mama Ronei Hartner trece prin cea mai întunecată perioadă a vieții sale. Fiica sa a plecat la Ceruri, iar femeia nu se mai poate desprinde de sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei.

Mama Ronei Hartner trăiește cea mai dificilă perioadă a vieții sale, fiind nevoită să-și conducă fiica pe ultimul drum.

Miercuri, trupul neînsuflețit al artistei a fost adus acasă și depus în capela Cimitirului Bellu Catolic. Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum vineri, de Ziua Națională a României. La slujbă este așteptată familia, dar și prieteni, colegi și fani de-ai actriței. Ea va fi înmormântată alături de tatăl său, bunicii și străbunicii, urmând să se întâlnească în Ceruri. 

Mama Ronei Hartner, răpusă de durere după moartea fiicei sale

Miercuri, trupul neînsuflețit al artistei a ajuns în România și a fost depus la capela cimitirului. În tot acest timp, apropiații au venit în număr mare la priveghi și au pus flori pe pieptul Ronei.

Sora și fratele Ronei, Rinda și Reon, au adus o coroană cu flori albe, în timp ce mama sa, împreună cu încă o soră, au depus o coroană cu flori roșii, potrivit VIVA.

Citește și: Sora Ronei Hartner, dezvăluiri inedite după moartea artistei. Ce se va întâmpla cu concertul pe care urma să-l susțină, dar și cu cartea la care scria ”Credeam că mai are zile”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mama Ronei este răpusă de durere.

Și-a pierdut cel mai de preț lucru: unul dintre copii. Familia încearcă să aline suferința mamei în aceste clipe dificile, însă durerea pe care o trăiește este nesfârșită.

Actrița este îmbrăcată cu o rochie albă, iar pe cap are o coroniță din flori naturale, așa cum obișnuia să poarte în timpul vieții.

„Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi seara trecută.

Biserica era plină de prieteni și muzicieni.

Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem peste aceste vremuri onorând viața Ronei”, a transmis Rinda, sora Ronei, printr-o postare pe Facebook.

Apariție neașteptată la înmormântarea Ronei Hartner

Potrivit Rindei, la înmormântare va fi prezent și tatăl Ronei, deși aceștia nu au avut o relație prea bună. 

El a  venit cu ideea asta și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el  ”,

a spus Rinda, în cadrul unei emisiuni TV.

Rona Hartner a fost o luptătoare, reușind să învingă cancerul de două ori. Cu toate acestea, la a treia confruntare, Rona nu a mai reușit să câștige bătălia și a fost înfrântă de boala nemiloasă, care i-a atacat întregul organism.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.