„Mama se trezește noaptea și urlă după Catinca. Am nevoie ca mama să nu mai urle după fata ei”. Oana Roman vorbește despre durerea resimțită de Mioara Roman din cauza fiicei sale

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 feb 2023, 12:57

Fiica lui Petre Roman a specificat că nu își spală rufele în public, așa cum au acuzat-o alte persoane

Sursa: Instagram

Oana Roman are mereu grijă de Mioara Roman și îi face vizite foarte dese, dar, din nou, a vorbit despre faptul că sora ei, Catinca, nu a mai venit la mama ei de o jumătate de an, lucru ce nu poate fi ușor acceptat de fosta soție a lui Petre Roman.

Mioara Roman este internată la un centru de recuperare, iar Oana Roman se asigură mereu că aceasta are parte de tot ceea ce are nevoie, vrând ca și Catinca să facă același lucru.

Oana Roman nu trece peste faptul că sora ei, Catinca, nu o vizitează pe Mioara Roman

În urmă cu doar câteva săptămâni, atunci când a anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman a precizat că sora ei nu a mai mers în vizită la mama lor de o jumătate de an.

Ieri, 7 februarie, după ce a terminat vizita la mama sa, Oana Roman a făcut o nouă serie de precizări despre ceea ce se întâmplă, spunând că sora ei nu a mers la Mioara Roman, așa cum a spus că va face.

De asemenea fiica lui Petre Roman a specificat, la începutul mesajului, că nu își spală rufele în public, așa cum au acuzat-o alte persoane, ci că spune lucrurile pe care nu mai vrea să le „ascundă sub covor”.

Citește și: „Am trăit ani de zile un abuz emoțional mental extrem”. Oana Roman face dezvăluiri despre cele mai grele momente din timpul relației cu Marius Elisei

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Marius Elisei a negat faptul că afirmațiile la adresa Catincăi au fost făcute din cauza faptului că ar suferi în urma despărțirii de tatăl fiicei sale, așa cum a precizat Catinca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana Roman vrea ca subiectul să se încheie definitiv

Oana Roman își dorește să nu mai deschidă acest subiect cât de repede se poate, dar nici nu vrea să mai lase lucrurile să fie știute doar pe jumătate.

„Mai trebuie să lămuresc o treabă. Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase va trebui să-și asume.

Am fost la mama și, din păcate, după ce mi-a spus că se bucură că am venit, a început să mă întrebe de Catinca, iar doamna asistentă mi-a spus că mama se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea, după sora mea, după Catinca, după fata ei.

Această fată a declarat că nu mai vrea să meargă la mama, iar, după, a zis că eu mint și că o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât.

Citește și: Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Ca să închid subiectul definitiv, sora mea a declarat că o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că nu vrea să meargă la mama și că eu aș spune lucrurile astea, pentru că sunt rănită. (...) Nu am nevoie de milă și compasiune, am nevoie ca mama să nu mai urle după fata ei”, a spus Oana Roman prin intermediul unui mesaj postat în mediul online.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.