Mama si cele trei fiice, adevarate Rapunzele! Au socat cu PARUL lor de peste 4 metri lungime

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 15:55

Tere Lynn Svetlecich Russell, in varsta de 43 de ani, are parul lung de cand se stie si incearca sa si-l mentina asa spre disperarea sotului ei, Chip, in varsta de 47 de ani.

Mama a cinci copii, e nevoita sa isi spele parul ingenunchiata langa cada pentru ca atunci cand este ud o doboara la pamant.  Impreuna cu cele trei fiice, care au si ele parul la fel de lung, au participat la tot felul de competitii unde au castigat premii importante pentru cea mai lunga coada.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/par1-60d2eb8c2d00a7273d7979ca6ad2d786.jpgFemeiele din aceasta familie isi intretin parul simplu, doar samponandu-l. Spalatul este o corvoada, marutriseste mama copilelor: “Am incercat odata sa stau in picioare, insa parul este atat de greu incat m-a tras la podea.”


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.