Mama și sora lui Culiță Sterp, noi declarații despre accidentul cântărețului: ”Noi nu suntem o familie de bețivi și drogați”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 dec 2022, 15:08

Mama și sora lui Culiță Sterp, noi declarații despre accidentul cântărețului

Sursa: Facebook Geta Sterp/ Culiță Sterp

Mama și sora lui Culiță Sterp au vorbit despre accidentul pe care l-a provocat artistul în Cluj.

În urmă cu o săptămână, Culiță Sterp a provocat un accident pe o stradă din Cluj-Napoca. Potrivit unor surse, anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul cântărețului pentru conducerea sub influența băuturile alcoolice.

Citește și: Ce face Culiță Sterp după ce a fost nevoit să-și anuleze cântările în străinătate. Artistul nu bate pasul pe loc, iubita lui i-a dat de muncă

Mama și sora lui Culiță Sterp, noi declarații despre accidentul cântărețului

Geta Sterp a publicat un nou vlog pe YouTube, unde a vorbit împreună cu mama Geta despre accidentul lui Culiță Sterp! Mama artistului a declarat că se bucură și este recunoscătoare că accidentul nu a fost mai grav.

Mama Geta a mărturisit că nu este de acord cu băutura și nu o încurajează, iar la ei în casă nu a existat nicio persoană care să fie consumatoare de băuturi alcoolice.

Aceasta a dezvăluit că are permis de conducere de 30 de ani, dar niciodată nu s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. 

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp nu mai face față comenzilor de când și-a deschis afacerea cu haine pentru copii. Cât costă un hanorac și o pereche de pantaloni pe site-ul blondinei

„Acum mi-am mai revenit puțin, dar am fost foarte supărată.

Dumnezeu Sfântul a ajutat de nu a murit nimeni în accident, deci Culiță și băiatul acela au avut îngeri păzitori acolo cu ei. Noi nu încurajăm pe nimeni să urce băut la volan, pentru că eu am permis de 30 de ani, dar eu nu am băut un gram nici la nunta ei (n.r.: Geta Sterp).

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La noi în casă nu se bea, nu se fumează, deci nu am avut în sânge să facem lucrul ăsta, nu că ne-a interzis sau ne-a impus cineva”,  a mărturisit mama Geta, profund afectată de situație.

De asemenea, mama Geta susține că fiul ei nu are nicio scuză că a provocat acest accident, însă, nimeni nu are dreptul să îi jignească familia sau să îi adreseze cuvinte urâte.

„Nu are Culiță nicio scuză, este clar, dar noi nu suntem o familie de bețivi și de drogați și de cum ne catalogați voi pe noi, exclus așa ceva. Acum nu venim noi cu scuze, dar nu suntem bețivi, noi nu fumăm și nu bem, la noi în casă nu se întâmplă așa ceva. O greșit foarte tare, pentru că legea este pentru toți, nu ai voie să te urci la volan băut.

Culiță circulă cam de 5-7 ani zi de zi, noapte de noapte, păi pe el trebuia să-l mai prindă cineva băut dacă ar fi bețiv”, a mai adăugat femeia.

Citește și: Marius, victima accidentului în care a fost implicat Culiță Sterp și-a retras plângerea. Cum a reușit artistul să se împace cu cel pe care l-a accidentat grav

De aceeași părere este și sora mai mică a lui Culiță. Geta Sterp este de părere că doar oamenii răi cataloghează greșit tot ceea ce s-a întâmplat și a spus că artistul este conștient de greșeala pe care a făcut-o, dar plătește pentru ea.

„Ne cataloghează doar oamenii care au răutate în ei. Sunt constant oameni care merg băuți la volan și nu mai zice nimeni. Culiță, săracul, o băut și el odată la nu știu cât timp... A greșit, își trage el ponoasele pentru asta și îl judecă Dumnezeu și oamenii legii”,  a explicat sora manelistului.