„Mamă, spune-mi” Cel mai frumos cadou primit de soția lui Adrian Minune din partea celor trei copii

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 oct 2023, 11:47

„Spune-mi, mamă” Cel mai frumos cadou primit de soția lui Adrian Minune chiar de la copiii ei

Sursa: Captură YouTube

Cati Simionescu, mama mândră a trei copii, a primit cel mai frumos cadou de ziua sa. Soția lui Adrian Minune a fost în culmea fericirii când copiii ei i-au dedicat o piesă recent lansată.

Adriana, Karmen si Adrian Minune, i-au făcut o surpriză de zile mari mamei lor, o surpriză care va rămâne permanent în sufletul acesteia. 

Ce cadou i-au oferit frații Simionescu mamei lor 

Cu ocazia zilei sale de naștere, Cati Simionescu a avut parte de o frumoasă și emoționantă surpriză din partea celor trei copii: Karmen, Adriana și Adrian. Este vorba despre o surpriză muzicală, o piesă lansată special pentru aceasta: „Mamă, spune-mi”

Adriana, Karmen și Adrian au vorbit despre cum au planificat totul și cine a venit cu ideea în cadrul unei emisiuni. Se pare că cea care a avut inițiativa a fost Karmen, iar munca nu a fost una ușoară. 

„A fost o surpriză pentru ea, ca de ziua ei, și cred că a fost cel mai frumos cadou pe care am putut să i-l facem.

Ideea a pornit de la „ce cadou aș putea să-i fac mamei” astfel încât să-i mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru noi,”
a spus vedeta.  

Citește și: Karmen Minune, dezvăluiri despre a doua sarcină „ Sofi este deja geloasă”. Artista s-a fotografiat într-o ipostază emoționantă

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a spus că mama lor a fost de-a dreptul emoționată când a aflat ce cadou i-au pregătit copiii ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum a renunțat Cati Simionescu la tot pentru a-și crește copiii

Karmen a făcut dezvăluiri în ceea ce privește viața deloc ușoară a mamei sale. Cati Simionescu avea doar 20 de ani când a născut-o pe Karmen și a trebuit să renunțe la studiile pentru arhitectură pentru a o crește pe fiica sa. De atunci, s-a dedicat trup și suflet copiilor și soțului ei.

Citește și: Ce nume va purta fiica Adrianei Simionescu, fiica lui Adrian Minune: „Exprimă cel mai bine ceea ce simt”. Vedeta a aflat ieri că va avea o fetiță

„Este singura ființă care a renunțat la tot. Mama niciodată nu a făcut absolut nimic pentru ea. Când m-am născut eu, a renunțat la studii. Mama e cel mai tare om pe care îl cunosc. Tata

i-a zis: „tu ești soția mea, nu trebuie să muncești,” a mai spus Karmen în cadrul emisiunii TV.

Adrian Minune și Cati Simionescu sunt deja bunici, deoarece cele două fiice le-au dăruit două fetițe: Sofia și Noa Zenayda, iar Karmen își mai dorește și un băiețel.