Mama,  tatal si baiatul de 18 ani stau in casa asta de doar... 15 m2! E genial cum au reusit s-o amenajeze la interior, au si baie, si bucatarie!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:11

"Simplitatea e cea sofisticarea suprema", sunt de parere locuitorii acestei case.

Citatul ii apartine lui Leonardo da Vinci dar se aplica perfect pentru aceasta casa ridicata in statul american Massachusetts  de o familie cu un copil. Liniie simple, curate si precise, reflecta perfect stilul adoptat de acestia.

La parter (da, exista si un etaj) se afla sufrageria, sau "camera mare", care ocupa mare parte din spatiu. Aici exista o canapea, un birou si computer cu ecran mare. Florile si cartile depozitate inteligent, deasupra usii, creeaza un spatiu cald, primitor.

In partea opusa a parterului se afla bucataria, dotata cu sertare de o parte si de alta  si cu un frigider iar in spatele usii cu geam opac este baia.

Pentru odihna, exista un pat dublu deasupra bucatariei, ce poate fi accesat cu ajutorul unei scari interioare cu rol de etajera si canapeaua din sufragerie, care se poate extinde.

Iata cateva imagini din interior:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”