“Mama trimite mesaje sub diverse forme”. Ce semne a primit Oana Roman de la mama ei la câteva zile de la înmormântare. Vedeta a postat totul pe contul său de Instagram

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 feb 2024, 22:57

Mioara Roman a fost condusă, luni, pe ultimul drum de familie și de apropiați. Una dintre fiicele sale, Oana Roman, a dezvăluit modul inedit prin care mama ei îi trimite mesaje sub diverse forme.

Copleșită încă de durerea pierderii mamei sale, Oana Roman încearcă să se refugieze în amintirile frumoase pe care le are cu Mioara Roman, dar și-n dragostea fiicei sale, micuța Isa. În urmă cu câteva momente, Oana Roman a dezvăluit urmăritorilor săi modul inedit prin care mama ei încearcă să comunice cu ea, trimițându-i diverse semne.

Ce semne a primit Oana Roman de la mama ei

Oana Roman păstrează vie amintirea mamei sale, rememorând cu fiecare ocazie momentele frumoase și speciale. Vedeta a împărtășit cu urmăritorii săi o întâmplare cu adevărat inedită, o dovadă a faptului că mama ei, Mioara Roman, își face simțită prezența și după moarte.

Oana Roman le-a împărtășit urmăritorilor o experiență neașteptată pe care a avut-o privind un episod din serialul "Comisarul Rex". Ea menționează că acest serial a fost preferatul mamei sale în anii în care cele două locuiau împreună.

Prin rememorarea faptului că mama sa urmărea fiecare episod, Oana lasă să se înțeleagă că acest moment aparent întâmplător a avut o semnificație emoțională pentru ea.

Citește și: Isabela, fiica Oanei Roman, i-a îndeplinit bunicii sale o ultimă dorință: „Mama sigur a auzit-o”. Vedeta a surprins momentul emoționant

Vedeta sugerează că există o conexiune sau un mesaj subtil, sub diverse forme, pe care mama ei îl trimite, posibil dincolo de timp și spațiu, creând o legătură emoțională între prezent și trecut prin intermediul acestui serial de televiziune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu mă uit practic niciodată pe TVR. Azi, fără nici un gând anume, am nimerit pe TVR 2 și vând un episod din serialul Comisarul Rex.

A fost serialul preferat al mamei în anii în care stătea cu noi în casă. Urmărea cu nesaț fiecare episod! Nimic nu este întâmplător și mama, iată, cumva trimite mesaje sub diverse forme!”, a scris Oana Roman, într-o postare făcută în secțiunea Instastory.

Ce a rugat-o Mioara Roman pe nepoata sa înainte să plece din această lume

Mioara Roman a avut o relație specială cu cele două nepoate ale sale, Calina și Isabela.

Într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram, Oana Roman a vorbit despre o dorință pe care mama ei a avut-o în legătură cu fiica ei, Isa. Mioara Roman și-a dorit ca micuța Isa să se dezvolte frumos și să încerce cât mai multe activități artistice.

Citește și: Oana Roman, gest emoționant imediat după înmormântarea mamei sale. Vedeta nu a vrut să fie singură: „Avea nevoie de susținere”

Oana Roman le-a mărturisit urmăritorilor săi faptul că una dintre marile dorințe ale mamei ei a fost ca Isa să facă pian. Deși a preferat pictura inițial, micuța Isa a început să facă pian la școală, iar acum s-a simțit pregătită pentru o demonstrație în toată regula. Piesa interpretată de Isa la pian i-a fost dedicată bunicii sale, Mioara Roman, iar Oana este convinsă de faptul că mama ei a auzit și s-a bucurat de întregul moment.

„Una din marile dorințe ale mamei a fost ca Isa să facă pian. La început Isa a preferat doar pictura, apoi a început să facă pian la școală, i-a plăcut și astfel i-a îndeplinit dorința mamei. Azi când am fost să o iau de la școală, a insistat să-mi facă o demonstrație. Mama sigur a auzit-o. Așa cânta Isa, după două luni de lecții de pian” a scris Oana Roman, într-o postare făcută în secțiunea Instastory.