Mama unui concurent, in LACRIMI la “Te vreau langa mine”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Sebi a primit un mesaj emotionant de la mama sa. Femeia spera ca fiul ei sa-si gaseasca jumatatea in show-ul matrimonial de la Kanal D.

##VIDEO90590##Sebi a venit la" Te vreau langa mine" cu gandul de a-si gasi o fata care sa il indrageasca si sa-l inteleaga asa cum este el. Tanarul vrea o relatie serioasa care sa duca in final la casatorie. Chiar daca este mai retras din fire, Sebi spera sa aiba sansa de a-si intalni jumatatea.

Mama concurentului a tinut, insa, sa ii transmita un mesaj tanarului prin intermediul emisiunii.

Sebi a avut deja cateva relatii serioase care ar fi dus spre casatorie daca nu ar fi intervenit mama lui. Femeia a marturisit ca, intr-adevar nu a fost de acord cu cateva relatii amoroase ale fiului sau, iar acest lucru a dus la o racire intre cei doi, Sebi crezand ca mama sa este dusmanul care sta in calea fericirii lui. Pentru a-l asigura ca nu este asa, femeia i-a transmis un mesaj emotionant.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”