Mamaia, statiunea EXTREMELOR. De o parte vezi luxul bogatilor, iar de cealalta modestia oamenilor simpli

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 00:35

Mamaia s-a impartit in doua. Exista o granita imaginara intre lux si simplitate. Daca nordul statiunii iti dezvaluie o lume moderna, sudul a ramas, parca, blocat in trecut.

O singura statiune, doua lumi! Una in care turistii stau la plaja pe prosoape si mananca pufuleti si covrigi si o alta unde dansatoarele incing atmosfera, in pahare curge sampanie scumpa, iar tinerele isi dezmiarda la soare trupurile tatuate. In sudul statiunii Mamaia fitele nu au ce cauta. Aici vin oameni cu bugete reduse, care au invatat cum sa se simta bine fara sa cheltuiasca o avere.

Daca nu ai prea multi bani de concediu, nu-i nimic! Vii in sudul statiunii Mamaia, iti iei cearceaful de acasa, o lada frigorifica, faci cumparaturile de la supermarchet si, uite-asa, ai parte

de vacanta mult dorita. Plajele sunt colorate si linistite. Nu tu sezlonguri, nu tu muzica asurzitoare. Toate lumea sta pe prosoape, bea bere tinuta la rece si isi potoleste foamea cu un covrig sau o gogoasa. Meniul de pe plaja? Un covrig, o bere, cateva fructe si, astfel, o zi de plaja nu costa mai mult de 30, 40 de lei.

Altfel arata o zi de plaja la polul fitelor.

In nordul statiunii Mamaia, cine nu sta in baldachin, nu exista. Cu cat inaintezi spre nordul statiunii Mamaia, peisajul se schimba. Pe plajele de fite distractia este asigurata de un DJ, insa luxul se plateste. Pentru inchirierea unui pat cu o umbrela vei scoate din buzunar nu mai putn de 40 de lei.

Bauturi scumpe, preparate sofisticate si multa distractie. Accesoriile de plaja sunt obligatorii. Sa nu va ganditi ca vorbim despre prosop si crema de protectie solara: telefoane scumpe, ceasuri exclusiviste, tatuaje lucrate cu maiestrie.

V-am aratat cele doua lumi din Mamaia, va lasam pe dumneavoastra sa alegeti unde vreti sa va petreceti concediul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO117593##

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.