„Mami e în cer” Povestea impresionantă a patru copii orfani de mamă, care au rămas în grija tatălui. Bărbatul face tot posibilul pentru a le asigura un trai cât mai bun

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 iul 2024, 18:06

Familia Stângă se luptă pentru un trai mai bun, după ce mama celor mici a plecat la ceruri

Sursa: Captură YouTube

O poveste emoționantă dintr-o localitate din Buzău scoate la iveală neajunsurile unei familii cu patru copii orfani de mamă, care au rămas doar în grija tatălui.

În acest episod din Asta-i România, urmărim povestea impresionantă a familiei Stângă din județul Buzău, unde patru copii orfani de mamă au rămas în grija tatălui, care se străduiește din răsputeri să le ofere un trai cât mai bun.

Prea mici ca să ducă pe umeri un necaz atât de mare și să înțeleagă că mama, cea mai importantă ființă din viața lor nu mai e și nu va mai fi vreodată.

Citește și: Duminică, la Asta-i România! Schimbările climatice riscă să transforme zone întregi din țara noastră în deșert

Patru copii și-au condus mama pe ultimul drum în ziua de Crăciun

La „Asta-i România!”, urmărim drama familiei Stângă, din Buzău. Este povestea tragică a unei familii greu încercată de soartă, compusă din patru copii cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani, rămași în grija tatălui care se chinuie să-i crească.

Necazul i-a lovit chiar de Crăciun, când cei 5 au condus-o pe cea care le-a fost mamă și soție pe ultimul drum.

Petru, în vârstă de 8 ani, știe despre mama sa că e la ceruri și că îi veghează de sus.

„Mami e în cer, la Dumnezeu, dar ne aude. Nu e prea bine.

Nu mai e mama. Când îmi e dor de ea, iau o poză și să mă uit la ea. Vorbesc cu poza și o întreb ce face, facă e bine,” spune acesta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”

Ionuț, în vârstă de 13 ani, este cel mai mare dintre frați, dar trebuie să fie puternic de dragul fraților mai mici.

Valentin și soția sa, împreună cu cei patru copii, urmau să se mute la casă nouă

Valentin, tatăl celor patru copii, a declarat că urmau să își construiască o casă pentru familia lor, însă acum totul s-a năruit.

Dorul apăsător și durerea copiilor îl îngenunchează pe bărbatul casei, însă acesta trebuie să facă tot posibilul pentru a fi puternic în fața celor mici.

Citește și: Detalii neștiute despre familia lui Constantin Dumitru Dulcan. Patru din cei nouă frați ai lui au murit: „Nu eram bogați”

„Am iubit-o, dar Domnul a luat-o. A fost tare, a vorbit cu noi până a murit, deodată.

A spus că vine acasă, asta a fost ultima vorbă. Era deschisă, nu se certa cu nimeni, ne iubea pe toți. Copiii au început să plângă.

Mă gândesc mereu la ea. Nu mai găsesc fată ca ea, ne înțelegeam bine. Eu sunt tată și mamă. Îmi fac datoria,” a mărturisit Valentin.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.