“Mami, simt că mor”. Mărturisirile cutremurătoare ale unor părinți care și-au pierdut fiica de numai 5 ani din cauza nepăsării medicilor

Author: Alina Petre
Actualizat: 08 sep 2023, 08:10

O fetiță de cinci ani a murit din cauza nepăsării medicilor

Sursa: Mirror.com

O fetița de cinci ani a fost dusă de tatăl ei de trei ori la Spitalul de Urgențe, iar medicii i-au spus că aceasta are nevoie de hidratare. Copila era infectată cu streptococ A.

Medicii i-au pus diagnosticul corect mult prea târziu, iar fetița nu a mai avut nicio șansă. Copila s-a stins din viața la doar cinci ani. Incidentul s-a produs marți în Irlanda de Nord.

Citește și: Tragedie misterioasă într-o familie din Vâlcea. Un copil de 14 ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon, chiar lângă sora lui:"Un copil în căutarea sinelui"

Mărturisirile cutremurătoare ale unor părinți care și-au pierdut fiica de numai 5 ani din cauza nepăsării medicilor

O familie a fost distrusă din cauza nepăsării medicilor în Marea Britanie. Un copil de numai cinci ani a murit după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit și au crezut că are nevoie doar de hidratare. Fetița era infectată cu streptococul A, boală care face victime printre copiii din UK. 

Fetița a început să se simtă rău pe 26 noiembrie, iar tatăl ei a dus-o la spital pe data de 28 septembrie, dar și în următoarele zile, căci medicii i-au spus doar să-i ofere un medicament care să o hidrateze și au trimis-o acasă.

Tatăl copilei, a povestit că a dus-o de trei ori la spital înainte să ajungă la Terapie Intensivă, acolo unde micuța a spus că se teme că moare.

“Nu se mai putea ține pe picioare, așa că am dus-o la spital. Doctorul m-a întrebat atunci ce e în neregulă și de ce am dus-o. I-am povestit tot. Mi-au spus că are nevoie de săruri de rehidratare. M-au convins că îmi fac prea multe griji și m-am simțit prost că mi-am dus copilul la spital. Ar fi trebuit să o testeze pentru streptococ A luni, ar fi avut alte două zile să mai lupte, dar nu au făcut-o.

Acum, fiica noastră a murit”, a povestit tatăl fetiței pentru presa străină.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

“Mami, simt că mor”, au fost cuvintele fetiței de cinci ani

Abia pe data de 30 noiembrie când fetița se simțea foarte rău a fost internată în spital și atunci i-a spus mamei ei “Mami, simt că mor”.

În urma insistențelor părinților, medicii i-au efectuat mai multe teste și au descoperit că micuța este infectată cu streptococ A.

Diagnosticul a fost pus mult prea târziu, infecția se răspândise deja în tot corpul, iar fetița s-a stins din viață. 

Streptococul A poate provoca infecţii uşoare sau fatale, în special atunci când ajunge în sânge, boli precum angina streptococică, impetigo (infecţie a pielii) şi scarlatina.

Autorităţile sanitare investighează, de asemenea, indicii că infecţii respiratorii grave sunt cauzate de această bacterie.

În Marea Britanie, în ultimele câteva săptămâni, nouă copii de vârstă școlară au murit din cauza unor complicații după contractarea streptococului A.

Citește și: Un bărbat a murit la spital după ce i s-a prescris greșit un medicament. Fiicele acestuia cer dreptate „Tata a mers singur la spital și după 4 zile l-am luat în coșciug"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.