Mananca de cand se stie doar conserve de fasole pe paine! Uite cum arata la 25 de ani si ce spun medicii despre el

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 16:40

Multi dintre noi adora sa manance conserve de fasole pe paine, mai ales ca sunt si la indemana si nu necesita mult efort de pregatire.

Gary Watkinson mananca trei farfurii de fasole din conserve pe zi si spune ca niciodata nu a mancat altceva. In ciuda dependentei, medicii i-au dat un verdict uluitor!

Tanarul in varsta de 25 de ani a dezvaluit ca: de cand ma stiu, din copilarie, am mancat numai fasole, paine parajita si chips-uri. "Mama se chinuia sa ma faca sa mananc mancare gatita, dar degeaba. O varsam pe podea.

Nu voiam decat fasole."


Totusi, Gary a intrat in panica atunci cand a citit un articol in care o tanara a murit la 22 de ani pentru ca a avut o dieta intocmai ca a lui. Si-a facut de urgenta programare la medic si spre surprinderea lui, acesta i-a zis ca e perfect sanatos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi-au

facut analizele si au iesit toate bune." Totusi, doctorul i-a pus in vedere ca sistemul lui imunitar tinde sa fie scazut desi mancarea pe care o consuma ii confera energia de care are nevoie.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.