Manca 15 000 de calorii pe zi, insa viata i s-a schimbat radical dupa ce i s-a zis ca in trei ani va muri. In 10 luni, a devenit de nerecunoscut! Uite cum arata acest barbat acum

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 10:53

La 28 de ani, se straduia sa incapa in haine XXXL, iar la 39 de ani a ajuns de nerecunoscut cand s-a uitat in oglinda.

In prezent, este cu aproape 100 de kilograme mai slab si arata total schimbat. Cand era mai tanar, Ross, din Florida, lucra ca si chelnar. Dupa ture istovitoare, se ducea acasa si se afunda in junk food si bauturi carbogazoase pana la doua dimineata.  Ajunsese sa consume cate 15 000 de calorii pe zi, si in cinci ani a acumulat aproape 100 de kilograme in plus. "Nu recunosteam persoana care statea in fata mea, in oglinda.

Eram imens, isi aminteste el. Nu imi scoteam camasa in fata nimani, imi era rusine de burta pe care o aveam."


In cele din urma, a cautat ajutor dupa ce a fost fortat sa plateasca doua bilete de avion pentru ca era nevoie sa se aseze pe doua scaune. A mers la un specialist in nutritie si i-a zis ca daca nu face ceva, in trei ani va fi deja mort.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

In sfarsit, a realizat ca nu este in regula ce se intampla cu el si de la 15 000 de calorii a ajuns la 2 500 in zece luni si a pierdut in greutate peste 100 de kilograme. Poate parea simplu, insa drumul a fost greu. Uite cum arata acum, barbatul!