Mancarea de tip fast-food, cel mai mare dusman al sanatatii? Uite care este de fapt adevarul

Autor: A.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 21:57

Shaorma, hamburgeri, aripioare de pui, cartofi prajiti...toate aceste delicii sunt nocive pentru sanatate sau nu?

Mancarea de tip fast-food poate dauna organismului, insa poate avea si parti bune. De exemplu, daca luam shaorma, e bine sa o consumam fara acele sosuri care nu sunt naturale si fara cartofi. Iar carnea ar trebui sa nu fie arsa pentru a nu acumula multe calorii. Ilinca Vandici a recunoscut si ea ca mananca shaorma insa nu cu de toate, ci cu o lipie integrala si doar cu carne, varza si castravete.

Cat despre hamburgeri, acestia contin multe proteine, insa partea proasta e ca au zaharuri multe. Iata ce spune medicul nutritionist Cristian Margarit!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”