Mancarea merge de minune cu cantecul! Iata cum sa pregatiti o reteta pe ritmul muzicii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Niciun fel de mancare nu merge fara putin cantec! Va aratam cum sa pregatiti o reteta pe ritmul muzicii! Atentie, ne canta bucatarul!

Orice am gati iese mai bun, daca printre ingrediente, strecurati si o picatura de suflet. Chiar daca este vorba de o salata sau o banala friptura. Acesta este secretul succesului in bucatarie, ne spune bucatarul nostru, domnul Ducu.

Si, neaparat, mancarea trebuie sa fie alintata prin cantec! Printre pauzele de cantat, va aratam cum sa pregatiti o delicioasa salata rece-calda. Rapid si usor de preparat.

Pentru o portie aveti nevoie de:

- 100 de grame de file de piept de pui;
- cateva frunze de salata verde;
- un dovlecel;
- 2

ciuperci;
- 2 ridich;
- ceapa verde;
- 3 felii de grapefruit;
- cateva frunze de baby spanac;
- sare;
- cateva picaturi de ulei de masline.

Si acum, sa trecem la treaba!  Dovlecelul, ridichiile, ceapa si ciupercile se taie felii. Bucatile de pui merg la tigaie impreuna cu dovlecelul si ciupercile. Incingem bine tigaia si punem cateva picaturi de ulei de masline.
Adaugam pieptul de pui si legumele.

Atentie! Nu uitati de legume! Nu le lasati in tigaie prea mult! Doar cateva minute. Timp pentru inca un refren. Cand legumele isi schimba putin culoarea, este semn ca preparatul este aproape gata. Nici prea gatite si nici crude. Exact asa cum trebuie.

Ce a fost mai greu a trecut! Urmeaza degustatul. Pe o farfurie, punem un pat de salata verde, ridichiile si ceapa feliate.
Adaugam preparatul cald, apoi, bucatile de grapefruit, cateva frunze de spanac. Stropiti la final cu putin ulei de masline!

"Acidul care il reprezinta otetul il avem in grapefruit-uri si atunci este o salata cat se poate de simpla in care respectam gusturile si raman nealterate gusturile fiecarui ingredient in parte neavand decat sare si ulei, altceva nu adaugam”, ne explica domnul Ducu. S-aveti pofta!
##VIDEO105937##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.