Mancaruri care produc o transpiratie urat mirositoare!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:15

Mirosul corpului este o combinatie intre ce este in interior si genele fiecaruia. Fiecare are mirosul lui unic, dar anumite mancaruri pot cauza mirosuri nedorite ale corpului.

O componenta majora a mirosului este dieta. Ce mancam ne influenteaza organismul in toate felurile, asa ca e bine sa evitam mancarurile care ne pot face sa mirosim urat.

Brocoli, varza sau conopida. Aceste vegetale contin mult sulf, care este absorbit in corp si eliminat prin transpiratie. Chiar daca aceste vegetale sunt foare sanatoase, pot cauza un miros distinct, care dispare destul de greu.

Carnea rosie.

In momentul in care organismul digera carnea rosie, aminoacizii din aceasta sunt dizolvati de enzimele din stomac in tractul digestiv, ceea ce poate intensifica mirosul corpului.

In functie de procesele chimice ale fiecarui organism, digestia poate intensifica mirosul corpului, care va disparea in cateva ore sau cateva zile.

Pestele- Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”