Manichiura - detaliu important al frumuseții

Author: B.M.

Lumea frumuseții este versatilă prin modul ei de existență. O persoană respectabilă, va arăta sublim în orice circumstanțe, începând cu cele mai mici detalii.

Nu putem vorbi despre frumusețe fără a aduce în discuție aspectul manichiurii. Un lucru esențial în senzualitatea unei doamne este modul în care își îngrijește unghiile. Cu cât unghiile sunt mai îngrijite, cu atât nivelul de apreciere a celor din jur crește.

Lacurile de unghii sunt o modalitate perfectă pentru a avea mâini îngrijite mereu. Avantajul acestora este că se aplică foarte ușor și se usucă rapid. Mai mult decât atât, unghia nu necesită pilire înainte de utilizarea lui. Există mii de nuanțe deosebite, care se pot găsi în orice magazin, sau pot fi procurate online https://makeup.ro/categorys/23453/. Grație lacurilor, culoare unghiilor poate fi schimbată zilnic, în funcție de stilul vestimentar ales sau dacă te-ai plictisit de manichiura actuală. Un alt aspect important este faptul că după aplicarea unui lac, unghiile se usucă pe cale naturală, fără a fi introduse într-o lampă UV. Astfel, scăpăm de influența razelor ultraviolete asupra stării sănătății noastre. De asemenea, unghia nu este afectată și nu necesită pauze de regenerare. Având preț accesibil, lacurile de unghii sunt utilizate de mai multe ori și se păstrează o perioadă îndelungată. Fiind o metodă economă de îngrijire, îți poți crea o întreagă colecție de nuanțe deosebite. Formula lacurilor a fost revizuită în mod repetat, pentru a îmbunătăți efectele sale decorative și rezistente. Substanțele active din componența lor sunt create astfel încât să protejeze plăcile de unghii. În acest an, printre tendințe se numără minimalismul, desenele și figurile asimetrice.

Manichiura franceză, culorile pastelate, dar și cele aprinse rămân a fi în vogă. Este recomandat ca unghiile să fie elegante, dar în același timp îndrăznețe. Forma și lungimea unghiilor poate fi aleasă după propria dorință. Unghiile scurte și pătrate se potrivesc perfect cu nuanțe metalice și nude, care creează impresia de unghie alungită. În cazul acestei forme, culorile închise (bordo, negru, albastru) vor face unghiile să pară mai scurte și late.

Unghiile scurte și rotunde arată excelent atunci când sunt colorate cu nuanțe foarte închise, roșul clasic și pasteluri delicate. Pentru a crea impresia unor unghii mai subțiri, este recomandat să lăsați un spațiu îngust lateral.

Pentru unghiile lungi și subțiri se recomandă nuanțele de roz și nude. Dacă vă doriți un aspect senzual, puteți opta pentru roșu. Nuanțele de albastru și mov pot crea efectul vizual de unghii și mai subțiri.

Unghiile lungi și late arată bine indiferent de culoare, sau textură, de aceea puteți experimenta din plin. Pentru ca oja să se mențină mai mult timp pe suprafața unghiei, este necesară aplicarea unei baze înaintea lacului. Baza se absoarbe repede în unghie și crește aderența lacului, prelungind rezistența. Mai mult decât atât, baza are și rolul de a proteja unghia de pigmenții din ojele cu culori puternice. Astfel, se evită riscul îngălbenirii unghiei. La final, se mai aplică un strat fixator, pentru ca lacul să dureze mai mult. Manichiura obține un aspect final foarte lucios, iar imperfecțiunile minore de pe suprafața unghiilor se netezesc.

Chiar dacă au apărut mai multe modalități de a ne face manichiura, lacul de unghii rămâne a fi cea mai clasică, simplă și rapidă metodă prin care oferim aspect plăcut și îngrijit unghiilor.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.