Inca o fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'' este INSARCINATA! Prima imagine cu burtica!

Author: O.P.
Actualizat: 28 ian 2021, 01:00

Inca o fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'' este insarcinata.

O fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'' este insarcinata

Manuela, una dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei'' ar fi insarcinata. Pe o retea de socializare a aparut o imagine cu aceasta in timp ce facea un control de rutina. Manuela este de putin timp intr-o relatie cu Robert, unul dintre fostii concurenti de la ''Puterea dragostei''. 

Citeste si: Manuela Oprisiu, imagini inedite cu familia sa! Iata unde si-a petrecut fosta concurenta de la "Puterea dragostei", sarbatorile pascale!

Iata prima imagine cu burtica de gravida a Manuelei: 

Manuela a fost una dintre cele mai vulcanice concurente din acest sezon al show-ului "Puterea dragostei"

Manuela de la "Puterea dragostei" a facut ravagii in casa "Puterea dragostei", inca de cand a pasit in emisiune starnind multe controverse. Aceasta i-a fascinat pe baieti cu aspectul ei fizic. Primul care a abordat-o pe Manuela a fost chiar Bogdan Mocanu, care o și cunoștea.

Ca o ardeleanca veritabila, Manuela i-a fascinat pe baieti inca de cand a facut primii pasi in casa "Puterea dragostei", datorita formelor sale voluptoase si a istoricului ei destul de controversat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De-a lungul lunilor petrecute in emisiune, Manuela de la "Puterea dragostei" a incercat sa formeze un cuplu mai intai cu Ricardo, de care s-a apropiat foarte mult si apoi a incercat o relatie cu Marius, insa nu s-a infiripat nimic intre ei din cauza caracterului ei

vulcanic. La scurt timp dupa deceptiile suferite in casa "Puterea dragostei",

Manuela a recunoscut la un moment dat ca a incercat sa formeze un cuplu si cu Andrei Poptelecan, in afara emisiunii, insa in cele din urma nu s-a concretizat nimic intre ei.

Manuela a fost eliminata de la "Puterea dragostei" din cauza iesirii sale nervoase la adresa Roxanei.

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata cum arata acum tanara!

Citeste continuarea aici.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.