Manuela de la ”Puterea Dragostei” este o mămică mândră: ”Ozana a moștenit talentul de la el” Ce-și dorește bruneta de la viitorul iubit

Author: Diana Bostan

Manuela Oprișoiu

Sursa: Captură YouTube

Manuela Oprișoiu, cunoscută pentru comportamentul vulcanic din cadrului show-ului ”Puterea Dragostei” este mândră de fetița ei. Bruneta susține că seamănă cu ea la comportament, însă talentul la moștenit de la tatăl său.

Bruneta a avut o relație cu un cunoscut artist din România, relație în urma căreia a rămas și însărcinată. Cu toate acestea, bărbatul nu ar fi vrut să-și asume responsabilitatea sarcinii, iar acum Manuela este nevoită să-și crească singură fetița.

Manuela Oprișoiu este mult mai liniștită

Venirea pe lume a micuței sale a schimbat-o complet. Din bruneta impulsivă și vulcanică, Manuela s-a transformat într-o mămică răbdătoare și iubitoare.

Fosta concurentă este extrem de mândră de fetița ei, despre care spune că i-a moștenit comportamentul.

Citește și: Exclusiv! Manuela Oprișiu a izbucnit în lacrimi: "Pe mine nu mă mai doboară nimic acum!"

Este mini Manu, eu așa o strig. Seamănă și cu el, dar în mare parte are trăsăturile mele, caracterul meu. Poate și din cauza faptului că stă doar cu mine și doar în preajma mea.

Eu mă bucur oricum, trebuie să fie războinică precum mami”
, a spus Manuela Oprișoiu în cadrul emisiunii ” Bărbați vs Femei ”.

Citește și: Exclusiv! Manuela Oprișiu da cărțile pe față și spune în ce relație este, de fapt, cu Andreea Pirui

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Manuela susține că familia i-a fost mereu alături și că are parte de susținere din partea lor. Chiar dacă are parte de sprijinul familiei, bruneta recunoaște că nu i-a fost ușor în toată această perioadă, însă Ozana i-a dat forța de a lupta. Ozana a mărturisit faptul că nu s-a gândit niciodată să renunțe la sarcină.

Manuela nu se simte pregătită pentru a accepta un alt bărbat în viața ei

În ciudat faptului că tatăl micuței nu i-a fost alături, Manuela nu dorește să-și refacă încă viața, aceasta considerând că Ozana este încă mică. Cu toate acestea, bruneta a dezvăluit ce calități ar atrage-o la unposibil viitor partener.

Citește și: Exclusiv! Andreea Pirui nu mai vrea să aștepte după iubitul ei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a dat ultimatum

Manuela susține că frumusețea este trecătoare și că se simte atrasă de caracterul unui bărbat, nu de aspectul lui fizic. „ Dacă nu-mi place caracterul tău și felul tău de a fi, nu te ajută cu nimic. Nu pot să zic că am un tipar care mă dă pe spate”, a spus Manuela Oprișoiu.

Citește și: Exclusiv! Cum a reușit Manuela Oprișiu să slăbească 30 de kilograme în opt luni: "Am fost ambițioasă, am urmat și un regim!"

Bruneta s-ar simți vinovată dacă ar lăsa un alt bărbat să intre în viața ei. Aceasta vrea să-i dedice tot timpul său micuței Ozana. Manuela nu-și dorește să cunoască un bărbat care să nu-i accepte copilul sau să nu-l iubească ca pe propriul lui copil, motiv pentru care este mai rezervată.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.