Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata cum arata acum tanara!

Author: D.I.
Actualizat: 23 iun 2020, 17:58
Foto(6)

Manuela a fost una dintre cele mai vulcanice concurente din acest sezon al show-ului "Puterea dragostei".

Manuela de la "Puterea dragostei" a facut ravagii in casa "Puterea dragostei", inca de cand a pasit in emisiune starnind multe controverse. Aceasta i-a fascinat pe baieti cu aspectul ei fizic. Primul care a abordat-o pe Manuela a fost chiar Bogdan Mocanu, care o și cunoștea.

Ca o ardeleanca veritabila, Manuela i-a fascinat pe baieti inca de cand a facut primii pasi in casa "Puterea dragostei", datorita formelor sale voluptoase si a istoricului ei destul de controversat.

De-a lungul lunilor petrecute in emisiune, Manuela de la "Puterea dragostei" a incercat sa formeze un cuplu mai intai cu Ricardo, de care s-a apropiat foarte mult si apoi a incercat o relatie cu Marius, insa nu s-a infiripat nimic intre ei din cauza caracterului ei vulcanic. La scurt timp dupa deceptiile suferite in casa "Puterea dragostei", Manuela a recunoscut la un moment dat ca a incercat sa formeze un cuplu si cu Andrei Poptelecan, in afara emisiunii, insa in cele din urma nu s-a concretizat nimic intre ei.


Manuela a fost eliminata de la "Puterea dragostei" din cauza iesirii sale nervoase la adresa Roxanei.

De cand a revenit in tara, Manuela de la "Puterea dragostei" nu s-a sfiit sa le impartaseasca sustinatorilor sai din mediul virtual din noile sale activitati.
De curand, frumoasa bruneta publicat pe contul ei de socializare cateva imagini inedite in carea apare langa masina ei de lux, un superb model marca BMW, de culoare alba, de care este tare mandra.

Dar a postat si imagini in care apare casa parinteasca, acolo a martusirit ca adora sa revina deseori.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Roxana, aparitie extrem de sexy! Fosta concurenta de la "Puterea dragostei" si-a etalat pentru prima data sanii, dupa ce a recurs la implanturi mamare! Iata cum a fost surprinsa!

Citeste si: Iancu, prima reactie dupa ce Culita Sterp, i-a avariat masina! "Nu-i problema fratello ca masina ta e la mine!" Iata cum a reactionat tanarul cand si-a vazut autoturismul pe platforma!

Recent, Manuela a mai publicat pe contul ei de socializare imagini in care aparut cu un look schimbat. Aceasta a recurs la o noua interventie estetica asupra buzelor si arata din ce in ce mai senzuala.

Manuela si Robert, un cuplu reusit

Manuela si despre Robert se pare ca formeaza un cuplu. Doi tineri frumosi care s-au descoperit unul pe celalalt in afara emisunii, se pare. 

Fanii emisiunii sunt cum nu se poate mai fericiti pentru cei doi. Cea care i-a dat de gol pe o retea de socializare este chiar Ella. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.