Manuela Oprișiu a născut și a postat prima fotografie cu fetița ei: „Inima mea. Mulțumesc, Doamne”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 dec 2022, 05:20
Manuela Oprișiu a devenit mamă pentru prima oară
Sursa: Instagram Manuela Oprișiu

Manuela Oprișiu a născut o fetiță perfect sănătoasă și a postat deja prima fotografie în mediul online. Cum arată micuța și ce a declarat proaspăta mămică?

Manuela Oprișiu este în culmea fericirii. Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a născut și a decis să împărtășească vestea cu prietenii de pe instagram, așa că a postat în mediul online prima imagine cu fetița ei.

Manuela Oprișiu a născut. Primele imagini cu fetița ei 

Manuela Oprișiu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a născut o fetiță și este mai fericită ca niciodată.

Pentru că din momentul în care a dezvăluit că este însărcinată și-a ținut prietenii virtuali la curent cu evoluția sarcinii, acum, Manuela Oprișiu a considerat că trebuie să dea vestea cea mare și pe instagram, acolo unde este urmărită de o mulțime de persoane.

Manuela Oprișiu a născut și a postat pe instagram o fotografie cu fiica ei. Evident, Manuela nu a dorit să le dezvăluie prietenilor virtuali din primul moment chipul fetiței, însă a vrut să se afle de la ea că a devenit mamă pentru prima oară.

Atât Manuela Oprișiu, cât și fetița ei se simt foarte bine.

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a ținut să scrie și un mesaj în dreptul fotografiei cu fetița ei, aceasta fiindu-i recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că i-a îndrumat pașii. 

„Inima mea. Mulțumesc, Doamne”, este mesajul pe care Manuela Oprișiu, proaspăta mămică, l-a postat pe contul de instagram. 

Astfel, luna martie i-a adus Manuelei Oprișiu cel mai frumos cadou, aceasta reușind să își îndeplinească visul și să devină mamă pentru prima oară.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce nume special a ales Manuela Oprișiu pentru fiica ei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut marele anunț

Ce nume a alea Manuela Oprișiu pentru fiica ei? 

Manuela Oprișiu s-a gândit la toate detaliile înainte ca fiica ei să vină pe lume, astfel că a pregătit totul, astfel încât micuței să nu îi lipsească nimic.

Manuela Oprișiu a ales inclusiv numele fetiței ei, unul cu adevărat special: Ozana Maria.

Într-o postare mai veche făcută pe instagram, Manuela le-a dezvăluit prietenilor virtuali numele fetiței ei, având în vedere că cei care o urmăresc în mediul online au fost foarte curioși să afle cum o va chema pe micuță.

„Da, este fetiță și se va numi Ozana Maria”, a scris Manuela Oprișiu pe contul personal de instagram.

Citeste si: Manuela Oprișiu a anunțat sexul bebelușului! Fosta concurentă de la Puterea dragostei va avea o fetiță: ”Prințesa mea”