EXCLUSIV! Manuela Oprișiu, primele declarații după hate-ul din online pe tema greutății: "Am acumulat 30 de kilograme în timpul sarcinii, nu am cum să slăbesc așa dintr-o dată"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2023, 04:30

Ce spune Manuela Oprisiu despre hate-ul din online

Sursa: Instagram

Manuela Oprișiu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, este mandra mamică a unei superbe fetițe, Ozana Maria.

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a împărtășit câteva detalii din viață de proaspătă mămică, dar și despre cum a decurs nașterea micuței Ozana. Manuela a dezvăluit că la început i-a fost teama că oricărei proaspete mămici de ce urmează în viață ei pentru că totul îi era nou, însă instinctul matern a fost mai presus de toate fricile și astfel, fosta concurenta a reușit să fie o mama cât mai buna pentru micuță ei.

Citeste si: Soțul Bellei Santiago, pentru prima dată la TV! Gestul suprem făcut pentru cântăreață: "I-am spus că vreau să îi înfiez fiica chiar daca noi nu aveam o relație"

Manuela Oprisiu dezvaluie cate kilograme a acumulat in sarcina

Însă, lucrul care o deranjează cel mai tare pe Manuela în acest moment este faptul că oamenii, mai ales cei din online, nu înțeleg cât de greu este să te descurci cu un nou-născut și programul haotic fiind constant criticata pentru kilogramele în plus.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am și o retenție de apa, am acumulat și 30 de kilograme în timpul sarcinii, nu este atât de ușor.

Nu poți apărea dintr-o data cu silueta mea de topmodel," a spus Manuela pentru emisiunea online wownews. Cu timpul, o să revin, este copilul pe primul loc, nu pot dintr-o data. Sunt sigura de asta. Ozana este cuminte, însă trebuie să își facă somnul, să mănânce și apoi sta la discuții. Ea mănâncă la trei ore, însă seara adoarme greu. Mă prinde și 1 noaptea și nu adoarme.
Are colici pentru că nu i-am dat sân, ci lapte praf. Foarte puțin am alăptat-o. Majoritatea au colici. Mai plânge. Am avut puțin lapte, nu se satura și după ce am ieșit din spital, am trecut pe lapte praf. Nu i-a mers bine cu primul lapte, se constipa. Acum sunt mulțumită. 

Citeste si: Ce a putut spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav la cea mai recentă întălnire pe care au avut-o: "El tot timpul are cate o durere!"

Manuela Oprisiu, probleme cu sarcina 

Manuela a trecut prin multe stări. Pe 1 martie am avut niste dureri mai ciudate și am hotărât să merg la spital, iar doctorul care s-a ocupat de mine, m-a internat. Am făcut perfuzii și injecții și așa am reușit să o ținem pe Ozana. Era la 35 de săptămâni și nu era ok pentru că ar fi fost probleme cu plămânii fetei," a

declarat Manuela Oprisiu.