Manuela s-a pozat ASA, dar i-a scapat un detaliu! Ce s-a vazut in oglinda!

Autor: O.P.
Actualizat: 04 feb 2020, 16:43

Manuela a fost una dintre cele mai contriversate concurente de la ''Puterea dragostei''.

Manuela s-a pozat ASA

Aceasta a postat, recent, o fotografie dintr-o baie. Fotografia a primit multe aprecieri, dar unii fani au observat un detaliu la care acesta nu s-ar fi gandit. 

Fotografia nu este un selfie si cineva a intrat in baie alaturi de ea pentru a-i face fotografia. Fanii si-au dat cu parerea si unii au spus chiar ca se afla in baia baietilor, avand in vedere detaliul care se vede in oglinda.

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", asa cum nu ati mai vazut-o pana acum! Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta, la scurt timp dupa revenirea in tara!

Citeste si: Ce BOLID conduce Philip de la ''Puterea dragostei''? E un adevarat aspirator de femei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata fotografia care a impartit parerile fanilor in doua: 

Citeste si: Venirea lui Cătălin în casa Puterea Dragostei le-a pus pe jar pe concurente

Manuela Oprisiu va pleca, cel puțin temporar, de la" Puterea dragostei" în urma bătăii pe care i-a administrat-o Roxanei.

Andreea Mantea a făcut, totodată, un anunț-șoc legat de Manuela.

" Are același diagnostic ca și Bia", a spus Andreea Mantea, afirmând că Manuela va reveni în emisiune numai în cazul în care starea de sănătate îi va permite.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.