Manuela și Andrei Poptelecan s-au atacat din nou pe instagram. Replici acide!

Autor: B.H.

Au încercat să formeze un cuplu, lucrurile nu au funcționat, iar de atunci au apărut o mulțime de conflicte între ei. Acum, Manuela și Andrei Poptelecan s-au atacat din nou pe instagram.

El susține că au avut o relație care nu a evoluat în direcția potrivită, în timp ce ea spune că doar au încercat să se cunoască, fără să ajungă la statutul de iubiți.

Citeste si: Ella i-a spus "La revedere" lui Jador! Se intoarce in casa "Puterea dragostei"?

Manuela și Andrei Poptelecan au folosit din nou rețelele de socializare pentru a se ataca reciproc, cei doi încercând să prezinte fanilor de pe instagram versiunea proprie a poveștii.

Manuela și Andrei Poptelecan s-au atacat din nou pe instagram

Deranjată de faptul că Andrei Poptelecan a făcut referire la ea pe instagram, Manuela a reacționat dur. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" îl acuză pe cel cu care a încercat să aibă o relație că se folosește de numele ei pentru a atrage urmăritorii, cerându-i în mod public să renunțe la acest lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Catalin cedeaza nervos si o ataca verbal pe Andree Oprica! "Tu nu veni cu nesimtire de mahalagioaica la mine!" Afla pana unde va ajunge conflictul celor doi, LUNI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

"Andrei Poptelecan vorbește prin story-urile lui despre Manuela. Înțeleg că numele ăsta ți-a adus destul de multă audiență și că încă îți convine oarecum să vorbești despre mine, dar îl rog foarte frumos pe această cale să se abțină de la declarațiile pe care le face pentru că începe să mă supere și nu aș vrea să mă supăr. Este vorba despre un articol care a apărut săptămâna trecută în care el declara faptul că ar fi părăsit-o pe Manuela pentru actuala sa iubită.

Ei bine, dragilor, nu vă lăsați induși în eroare. Nu a avut cum să o părăsească pe Manuela din moment ce Manuela nu a fost iubita lui. Am încercat să ne cunoaștem, dar nu consider că am fost iubita lui și nici el iubitul meu. Nu a fost să fie, asta este, nu stăm să vorbim trei luni la rând despre același subiect. Chiar dacă ne aduce sau nu audiență, trebuie să ne vedem fiecare de viața noastră și să evităm declarațiile de orice fel."
, a spus Manuela într-un story pe instagram.

Nici Andrei Poptelecan nu s-a lăsat mai prejos. A postat un story unde a explicat totul în legătură cu Manuela, spunând că nu își mai dorește să abordeze acest subiect pe viitor.

"Cu ce am umilit-o eu pe doamna în cauză, că mi-am făcut o altă relație? Astea deja sunt filme de Hollywood. Dacă am avut ceva în trecut înseamnă că nu mai am voie să îmi fac o altă relație toată viața că e considerată o umilință? Hai să fim serioși oameni buni, e

o țară liberă și fiecare are dreptul să facă ce vrea, iar în legătură cu faptul că i-am dat papucii, eu nu am declarat niciodată așa ceva, chiar am făcut un live împreună cu ea unde am explicat toată situația așa că nu are rost să mai dau alte explicații. Cu asta am încheiat!", a scris Andrei Poptelecan pe instagram.

Citeste si: Un nou cuplu la Puterea Dragostei! Cum au recunoscut că sunt împreună