Manuela, surprinsa in ipostaze incredibile, imediat dupa ce a plecat de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa tanara, alaturi de Andrei Poptelecan!

Autor: D.I.
Actualizat: 04 feb 2020, 15:26

Manuela a fost eliminata din casa "Puterea dragostei", dupa ce si-a pierdut controlul si a atacat-o violent pe Roxana.

Manuela de la "Puterea dragostei" a facut furori in casa "Puterea dragostei", inca de cand a pasit in emisiune starnind multe controverse. Aceasta i-a fascinat pe baieti cu aspectul ei fizic. Primul care a abordat-o pe Manuela a fost chiar Bogdan Mocanu, care o și cunoștea.

"Nu știți? A fost gagica lui Bobicioiu! A fost cu Bobicioiu!", a spus Mocanu.
Ca o ardeleanca veritabila, Manuela i-a fascinat pe baieti inca de cand a facut primii pasi in casa "Puterea dragostei", datorita formelor sale voluptoase si a istoricului ei destul de controversat.

De-a lungul lunilor petrecute in casa "Puterea dragostei", Manuela a incercat sa formeze un cuplu mai intai cu Ricardo, de care s-a apropiat foarte mult si apoi a incercat o relatie cu Marius, insa nu s-a infiripat nimic intre ei din cauza caracterului ei vulcanic. La scurt timp dupa deceptiile suferite in casa "Puterea dragostei", Manuela a recunscut ca are o relatie cu Andrei Poptelecan, in afara emisiunii.

De curand, Manuela a fost eliminata, cel puțin temporar, de la "Puterea dragostei" în urma bătăii pe care i-a administrat-o Roxanei.
Andreea Mantea a făcut, totodată, un anunț-șoc legat de Manuela.
"Are același diagnostic ca și Bia", a spus Andreea Mantea, afirmând că Manuela va reveni în emisiune numai în cazul în care starea de sănătate îi va permite.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Razboi la Puterea dragostei. Bianca si Livian versus Andreea si Marius: "A plans pana la 3 dimineata. A fost implicata emotional"

Dupa ce a fost eliminata din emisiune, Manuela nu s-a sfiit sa apara in mediul online, alaturi de iubitul ei, Andrei, dand de inteles ca este fericita si nu regreta plecarea din casa "Puterea dragostei". Iata cum a fost surprinsa tanara:

Roxana, explozie incredibilă în Gala "Puterea dragostei"!

Roxana a avut o explozie uluitoare în Gala "Puterea dragostei" de duminică. Ea a aruncat cu scaunul și a început să țipe la Andreea Mantea!

Nu s-a oprit aici!
Ce a urmat întrece orice imaginație. Ea a căutat-o alături de Turcu pe Manuela pentru a se răzbuna după ce a fost lovită de aceasta!

Roxana a anunțat în emisiune că vrea să se răzbune pe Manuela! Ea a părăsit platoul nervoasă, alături de iubitul ei, Turcu.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.