Mara Bănică a fost cerută de soție prin poștă! Vedeta a povestit cum s-a întâmplat totul: „Mi-a trimis verighetele prin poștă”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitată a fost Mara Bănică.

În cea mai recentă ediție a emisiunii online „ Fiță cu Adiță ”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de youTube theXclusive, invitată a fost Mara Bănică.

Mara Bănică a fost cerută de soție prin poștă

Mara Bănică este o personalitate TV foarte cunoscută și o femeie foarte apreciată, însă cu toate astea a decis să renunțe la televiziune și să se concentreze pe viața ei personală.

A trecut prin momente foarte grele, mai ales după moartea tatălui ei, dar niciodată Mara Bănică nu și-a pierdut curajul de a-și continua viața și a trece peste orice durere.

Citește și: Cum s-a schimbat viața Marei Bănică de când tatăl ei a trecut în neființă: „Este primul Paște fără tata”. Sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel pentru vedetă

În episodul de astăzi, Mara Bănică i-a povestit lui Adiță despre modul unic în care a fost cerută de soție, și anume prin poștă! Pentru că soțul ei era plecat în Germania, acesta s-a decis să-i facă o surpriză de la distanță. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Da! Păi soțul meu, dacă locuia în Germania la vremea respectivă, mi-a trimis verighetele prin poștă.

El cum m-a cerut de soție? I-a rugat (n.r.: pe angajații firmei de la care au fost cumpărate verighetele) să scrie pe o foaie din hârtie, să pună într-un plic cerat, frumos: Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni vrei să fii soția mea la bine și la rău?”, a povestit Mara Bănică.

Citește și: „A murit cu patru zile înainte de ziua mea. Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic”. Mara Bănică, mărturii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale tatălui ei

Mara Bănică, despre viața în căsnicie

Adiță a fost foarte curios despre cum este viața Marei Bănică de când s-a măritat. Vedeta a povestit că viața în căsnicie vine cu anumite schimbări și aspecte la care trebuie să te gândești și să fii atent, să ai mai multă grijă, dar nu e o problemă dat fiind faptul că orice cuplu care decide să se căsătorească trece prin această schimbare.

„Ai mai multe responsabilități, mai faci un curat, mai trebuie să ai grijă de piață, e apă, nu e lapte, sunt ouă, vine femeia, nu vine femeia, copilul nu mai zic! Dar sunt și altele”, a declarat Mara Bănică.