Mara Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai grea cumpănă a vieții sale! „Am intrat într-o comă profundă vreo trei zile” Cine a salvat-o din ghearele morții, după accidentul grav de mașină suferit cu ani în urmă!

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 ian 2023, 12:38

Jurnalista Mara Bănică a povestit cu tristețe în glas cum a fost salvată în ultima clipă din ghearele morții după ce a suferit un grav accident de mașină.

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România. Aceasta s-a făcut remarcată și admirată prin faptul că este extrem de asumată și sinceră în toate aparițiile sale publice. Pe parcursul carierei sale, vedetă a reușit să atragă simpatia multor fani care o apreciază și îi sunt alături și în prezent.

Mara Bănică, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai grea cumpănă a viețîi sale! „Am intrat într-o comă profundă vreo trei zile”

Invitată în cadrul emisiunii „ În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță și difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Mara Bănică a făcut dezvăluiri uluitoare și emoționante din culisele vieții sale. Vedetă a povestit cu tristețe în glas și despre cea mai dificilă perioada a vieții sale, pe care o consideră cea mai mare cumpăna. Aceasta a trecut cu ani în urmă printr-un cumplit accident de mașină, care a fost la un pas de a-i curma viață.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Un moment foarte greu! Eu cred în oamenii care te gândesc și de rău! Nu știu... S-au întâmplat lucrurile foarte repede! Eu acea mașină cu care am intrat într-un stâlp, căci asta s-a întâmplat la 50 de m de casă, am intrat cu mașină într-un stâlp, exact la două luni de când venisem din teatrul de operațiuni din Irak!

Mașina era primită cadou de la proprietarul postului de televiziune pentru că avusesem succes! Și poate colegii mei m-au invidiat! Nu știu! Că am luat stâlpul! Pe lângă faptul că am luat stâlpul, am intrat și într-o comă profundă, vreo trei zile, cu 1 la sută șanse de a supraviețui! După 12 zile eram acasă, în cărucior, unde am stat o perioada lungă de timp! Mergeam și la serviciu, cu căruciorul, m-au dus colegii și îți spun sincer, pe mine dragostea lor m-a făcut bine! A fost o avalanșă de iubire totuși din partea

lor și m-au ajutat foarte mult!”, a mărturisit Mara Bănică.

Citește și: Mara Bănică și soțul ei, poveste de dragoste demnă de scenariul unui film! Nu-și imagina nici măcar o secundă că bărbatul de lângă ea urmează să-i devină soț: „Ne-am cunoscut într-un avion”

Citește și: Mara Bănică a izbucnit în lacrimi când a văzut imagini cu tatăl ei în viață. Cum s-a schimbat relația dintre ea și mama ei, Herta Bănică, după moartea lui: „A trebuit să moară tata ca să ne împrietenim mai mult”

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.