Marcel Ciolacu a dat vestea pe care milioane de români o așteptau. Românii trebuie să știe acest lucru

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 mar 2023, 04:35

marcel-ciolacu-autostradă-ploiești-buzău

Sursa: Facebook: Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a dat, în cele din urmă, vestea mult așteptată. Acesta a anunțat faptul că a semnat contractul pentru construirea autostrăzii Ploiești- Buzău. Acestea susține că autostrada a fost o promisiune electorală ce trebuie respectată.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat semnarea contractului pentru construirea autostrăzii Ploiești-Buzău, relatează Romaniatv.net.

Mai mult decât atât, conform acestuia, proiectul este semnat deja, iar autostrada va avea peste 300 de kilometri.

Ce declarație a făcut Marcel Ciolacu în acest sens?

„Este o promisiune electorală, este un fapt, deja este finanțat. Noi vorbim aici de peste 300 de kilometri de autostrăzi.

Moldova este primul lot care se semnează astăzi, urmând ca jaloane PNRR, până la sfârșitul anului 2023, să se semneze absolut toate.

Citeste si: Marcel Ciolacu, Președintele Camerei Deputaților din România, a oferit informații suplimentare despre salariile majorate

După cum îl cunosc pe domnul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, ținând cont de faptul că suntem și prieteni foarte buni, sunt ferm convins că, împreună cu CNAIR, vom decala cu un an de zile îndeplinirea acestor jaloane și trebuie să fim corecți și să echilibrăm dezvoltarea geografică a României și

să vedem că, din partea din zona Moldovei și din sudul României, au plecat cei mai mulți români în străinătate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Investițiile în infrastructură vor aduce după ele și investiții majore într-o zonă a României ce nu a avut parte de aceeași dezvoltare uniform.

Mai mult, este primul proiect de țară al actualei coaliții guvernamentale PSD-PNL-UDMR. Este primul proiect de țară în infrastructura majoră.

Cred că România, din acest moment, și la nivel politic, dar și administrativ, a intrat într-o cu totul și cu totul altă logică și îmi pare rău pentru cei care ne-au cântat prohodul de prea multe ori. Vom fi la fel de implicați și la fel de eficienți în continuare pe acest mandat pe care ni l-am asumat împreună”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu dorește ca, în România, taxele să fie ca cele din Germania

Marcel Ciolacu a spus, la începutul acestei luni, că dorește ca impozitarea progesivă să aibă loc și în România, așa cum s-a întâmplat în Germania. Mai mult decât atât, liderul PSD a adăugat faptul că „pe agenda de discuții” se află și taxa de solidaritate.

Am văzut că şi Cehia a renunţat la taxa unică şi ei chiar aveau o taxă unică. Deci, acesta este trendul. Am mai rămas noi şi Estonia, Bulgaria. Şi eu am văzut mesajul preşedintelui României care a fost unul foarte corect. Acelaşi mesaj l-am avut şi noi: anul acesta nu se modifică nicio taxă.

Citeste si: Marcel Ciolacu, declarația care i-a scandalizat pe români. Ce a putut să spună Președintele Camerei Deputaților

Nu cred. Cred că anul acesta trebuie să ne vedem de capacitatea ANAF-ului şi a serviciului vamal, o reorganizare şi o readaptare pentru a strânge, a colecta mult mai bine”, a spus Marcel Ciolacu, conform hotnews.ro.