Marcel Ciolacu, primele declaratii despre filmarea compromițătoare in care apare! Ce a dezvăluit politicianul la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Denisa Avram
Actualizat: 20 iun 2023, 14:00
Marcel Ciolacu a oferit lamuriri cu privire la scandalul in care a fost implicat in 2016

La ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Marcel Ciolacu a detaliat implicarea lui în scandalul din 2016, care a inclus o filmare indecentă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu,  a fost invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a oferit lămuriri cu privire la un filmuleț cu imagini indecente, apărut în urmă cu câțiva ani, pe vremea când era președintele PSD Buzău.

Marcel Ciolacu, scandal cu o filmare indecentă

În 2016, Marcel Ciolacu a fost implicat într-un scandal, care implica o filmare indecentă.

Înainte de alegerile parlamentare, a fost făcută publică o filmare din 2012 în care Constantin Boșcodeală, fostul primar al Buzăului, este surprins în ipostaze compromițătoare alături de două tinere.

La finalul întregistrării se preciza că Marcel Ciolacu, este, de asemenea, protagonist al unui videoclip scandalos. 

Marcel Ciolacu  a menționat că videoclipul ar fi fost distribuit chiar de colegi de-ai săi, fiind o reglare de conturi în interiorul partidului.

”Am fost menționat în înregistrare tocmai pentru a fi atras în acest scandal, ca președinte al PSD Buzău. Garantez că nu există niciun fel de filmare cu mine. Dar apariția acestui material într-un an electoral, chiar înainte de campanie, mi se pare un atac mai mult decât josnic. În situația în care sunt implicați oameni politici, aceștia nu mai au ce căuta în viața politică” , a afirmat atunci Marcel Ciolacu.

Citeste si: Cine este și cum arată soția lui Marcel Ciolacu?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

A fost Marcel Ciolacu șantajat?

La ”40 de întrebări cu Denise Rifai ”, Marcel Ciolacu a oferit mai multe detalii despre acest episod, fiind întrebat dacă a fost vreodată șantajat.

Citeste si: Ce avere are de fapt Marcel Ciolacu? Iată câți bani încasează președintele PSD

”Nu. Nu au de ce. Nu-mi este frică de ceea ce am făcut. Nu au motive, mie nu-mi e frică de absolut nimic din trecutul meu. E adevărat că nu trebuie să-ți fie frică de ceea ce ai făcut, ci de capacitatea lor de a inventa.

Nu am fost niciodată la Robert Negoiță la hotel. De aceea am spus că nu au cum să apară pentru că nu există așa ceva… Rămân la părera că cine face în politică așa ceva, e mai bine să se lase.

Eu nu am avut niciodată dușmani politici, întotdeauna am avut adversari politici: și cred că și în politică, și în viață, ca și peste tot, trebuie să existe o linie roșie.

Acest filmuleț și cine l-a dat a arătat că a fost depășită această linie roșie. Pînă la urmă cred că cea mai afectată a fost familia domniei sale (n.red, primarul Boșcodeală)”, a spus Marcel Ciolacu la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Marcel Ciolacu, la un pas să se ia la bătaie cu Liviu Dragnea? Președintele PSD a spus adevărul: "Sunt convins că..."