Marcel Pavel, despre relația cu nașul Nicu Gheară! Cum l-a propulsat în cariera sa: ''Domnul Nicu Gheară mi-a schimbat viața în bine”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 feb 2024, 01:20

Mai aveți nevoie de susținerea nașului Nicu Gheară?

Sursa: Captură KANAL D

Duminica aceasta, Marcel Pavel a fost invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune de interviuri portret, difuzată la 22:30, la Kanal D.

Marcel Pavel  este un cunoscut artist din țara noastră, iar acesta a acceptat să răspundă întrebărilor legate de viața sa personală și profesională în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D. 

Citește și: Câți copii are Marcel Pavel? „Sunt cu bun simț copiii mei, sunt foarte bine educați”

Evoluția lui Marcel Pavel în carieră

La vârsta de 6 ani, Marcel Pavel a fost înscris la Școala de Muzică și Arte Plastice din Câmpulung Muscel, după care a urmat liceul de Muzică și Arte Plastice din Pitești. Acesta a absolvit Universitatea Națională de Muzică București-secția Canto clasic. 

Deși Marcel Pavel este cunoscut pentru piesa „Frumoasa mea”, acesta a mai avut câteva apariții pe diferite scene, alături de prietenii săi, ce au format trupa System, ce cânta diferite melodii celebre din străinătate și din afară.

Marcel Pavel era toboșarul formației, însă totul a reușit să se schimbe într-o seară, atunci când solistul trupei nu a putut ajunge, iar Marcel Pavel a fost nevoit să îl înlocuiască.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

După acest moment în fața publicului, Marcel Pavel a început să fie cunoscut pentru vocea sa de aur, iar acesta obișnuia să cânte în diferite localuri de fiță, însă totul s-a schimbat atunci când nașul Nicu Gheară i-a dat unul dintre cele mai bune sfaturi, iar întrebarea lui Denise Rifai se

referă exact la această persoană importantă din cariera artistului.

Citește și: Marcel Pavel, artistul cu voce de aur, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mai aveți nevoie de susținerea nașului Nicu Gheară?

„Moral, întotdeauna. Domnul Nicu Gheară mi-a schimbat viața în bine și îi mulțumesc din tot sufletul. Dânsul mi-a spus în anul 1998 că ar trebui să cânt totuși o piesă românească, ca să mă lansez. Dar i-am spus că nu am găsit un compozitor care să îmi scrie pe stilul vocii mele. Mi-a spus că prefer să cânt piesele împrumutate de la alți mari artiști, care sunt greu de interpretat, într adevăr, și nu le cântă nimeni ca mine.

Nu ar trebui să cânt o piesă românească și să spună lumea că acesta este Marcel Pavel, să am amprenta mea, iar eu i-am spus că asta voi face.”, a spus Marcel Pavel la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.