Marcel Pavel si Antonio Pasarelli, povesti despre mancaruri italiene si romanesti!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:58

Marcel Pavel si Antonio Passarelli au stat la un pahar de vorba la emisiunea "Ce gatim zi."

 Marcel Pavel si Antonio Passarelli au stat la povesti in timp ce mancarea palpaia pe foc. Antonio i-a povestit cantaretului despre felul special de mancare pe care il gateste si ce simbolizeaza in traditia italieneasca la nunti.

Marcel a fost fascinat sa afle ca in trecut, la nunti nu exista decat un fel de mancare, ce-i drept consistent, dar care multumea pe toata lumea stransa la masa. 

Spaghetti cu chiftele 

Ingrediente:

Spaghetti
Ceapa alba
2 catei de usturoi
Chiftele
Rosii
Parmesan ras
Busuoic
Sare, Piper, ulei de
masline.

Preparare:

Se pun pastele la fiert.
Se taie ceapa marunt si se pune la calit cu un strop de ulei de masline, iar deasupra se adauga putin apa calduta si 2 catei de usturoi. In aceeasi tigaie pe masura ce lichidul se reduce se mai completeaza cu apa si se pun chiftele. Rosiile se toaca si se trag la tigaie cu putin ulei de masline si busuioc tocat.
La final, cand sunt gata, rosiile se pun in aceeasi tigaie cu chiftelele, se adauga pastele si putina apa calduta si se mai lasa 5 minute la fiert. Pastele se servesc cu parmesan ras si se orneaza cu busuioc.