Marcel Șerbuc a fost trimis în judecată! Adrian Cuculis: „Omor calificat și tâlhărie” Câți ani de închisoare îl așteaptă pe criminalul care a ascuns-o pe fetița de 12 ani în canapea

Author: Laura Macovei
Actualizat: 19 oct 2023, 09:33

Marcel Șerbuc a fost trimis în judecată! Adrian Cuculis: „Cel puțin 20 de ani de închisoare” pentru criminalul care a ascuns-o pe fetița de 12 ani în canapea după ce a tâlhărit-o

Sursa: arhivă

Marcel Șerbuc, criminalul fetiței în vârstă de 12 ani, tâlhărită și apoi ucisă și ascunsă într-o canapea, a fost trimis în judecată, anunță avocatul Adrian Cuculis. Pe vinovat îl așteaptă ani grei de închisoare.

Criminalul fetiței de doar 12 ani, care era și tatăl vitreg al acesteia, a fost trimis în judecată pentru omor calificat și tâlhărie. Marcel Șerbuc a recunoscut oribila faptă.

Câți ani de închisoare îl așteaptă pe Marcel Șerbuc

Avocatul Adrian Cuculis a declarat că Marcel Șerbuc va petrece mulți ani în închisoare „pentru omor calificat și tâlhărie.” 

„Criminalul fetiței de 12 ani, Marcel Șerbuc, a fost trimis în judecată pentru omor calificat și tâlhărie.

Îl așteaptă închisoarea de cel puțin 20 de ani având în vedere minciunile scoase pe tot parcursul urmăririi penale.

Practic s-a ajuns la concluzia că, după ce a tâlhărit-o pe fetița de 12 ani și i-a furat bijuteriile, pentru a se asigura că scapă, a omorât-o și ascuns-o în 2 saci sub canapea. Judecata în camera preliminară a început, iar familia cere de la Șerbuc și daune de 200000 de euro,” a

transmis avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: „Sper să fie condamnat. Și mama”. Când și-a pierdut, de fapt, Ana viața și cum ar fi încercat mama fetei să îl ajute pe principalul suspect, iubitul ei, să scape

Bărbatul a fost găsit în Olanda, iar apoi a fost extrădat în România, după decizia Tribunalului București. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Marcel Șerbuc a fost urmărit internațional

După lungi anchete și mistere ce au stat la baza crimei din București, Sectorul 4, autoritățile l-au identificat pe Marcel Șerbuc drept suspectat că  a omorât-o pe fetița concubinei lui,  al cărei cadavru l-a ascuns în lada unei canapele.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de proprietarul apartamentului în care a fost găsită fetița de 12 ani.

Vecinii au fost cel care l-au alertat pe bărbat. După descoperire,  mama fetiței  a venit în țară, unde a fost supusă audierilor, însă a fost eliberată ulterior de către poliție.

Citește și: „Minți mult. Nu plângi după fata ta”. Pusă față în față cu dovezile, mama fetei susține că nu știa că fiica ei zace sub pat, degradată, deși era în țară la momentul cu pricina

Autoritățile l-au găsit drept suspect pe tatăl vitreg al acesteia și l-au dat în urmărire la nivel internațional, urmând ulterior extrădarea sa în România. 

Bărbatul a fost atunci arestat preventiv pentru 30 de zile, a recunoscut fapta, iar acum a fost condamnat la cel puțin 20 de ani de închisoare pentru omor calificat și tâlhărie. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.