Marcel Șerbuc și-a recunoscut fapta! Criminalul din Berceni susține că fata l-a atacat, iar el s-a apărat „ A luat un șiret și a stragulat-o”

Author: Diana Bostan

Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni

Sursa: Facebook- Marcel Șerbuc

Principalul suspect în cazul crimei din Berceni, Marcel Șerbuc, este audiat în aceste momente după ce a fost extrădat din Olanda. Acesta le-a povestit anchetatorilor detalii halucinante.

Marcel Șerbuc a recunoscut că el a ucis-o pe fiica concubinei sale în vârstă de 12 ani. Acesta ar vrea să scape de acuzația de omor și susține că a fost atacat de fată, iar el doar s-a apărat.

Autorul crimei din Berceni este audiat pentru prima dată

Surse din partea Știrile KanalD susțin că Marcel Ilie Șerbuc a recunoscut că el este cel care a ucis fata de 12 ani. După ce a ucis-o, Marcel Șerbuc a pus-o în lada patului.

Vinovatul susține că totul a fost în legitimă apărare, fata de 12 ani fiind cea care l-ar fi atacat.

Citește și: Ce a decis tribunalul în cazul lui Marcel Șerbuc! Acesta este principalul suspect în cazul fetiței găsite în canapea, fără suflare

Audierea lui Marcel Șerbuc este în plină desfășurare, însă avocatul Adrian Cuculis susține că acesta încearcă să scape de acuzația de omor.

El le-a spus procurorilor că fata de 12 ani l-a atacat, moment în care a lovit-o, iar copila s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de cadă.

Citește și: „A zis că mă bagă în sac”. Fosta soție a principalului suspect în cazul fetei găsite fără viață, în apartament, face dezvăluiri uluitoare despre ceea ce a trăit alături de el

„Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze pe gură, iar el s-a “speriat”,  a luat un șiret și a strangulat-o.

A curățat casa, a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat. A luat apoi bijuteriile fetei și le-a amanetat. În opinia mea, Marcel Șerbuc minte și încearcă să scape cu LCM și nu omor”,  a spus av. Cuculis.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Berceni

Marcel Șerbuc susține că a strangulat-o pe copila de 12 ani cu un șiret, șiret ce a rămas la gâtul victimei decedate, însă acesta nu a fost observat de la început din cauza stării în care se afla cadavrul.

Citește și: Ce a făcut Ana, copila de 12 ani, găsită fără viață, într-un apartament din București, înainte să i se ia viața. Copila trecea prin momente grele de ceva timp

Avocatul Adrian Cuculis susține că pe sacul în care a fost găsit trupul copilei de 12 ani se aflau alte șase amprente, însă identitatea acestor persoane nu a fost încă dezvăluită și nu au fost nici audiate până în acest moment.

Citește și: „Minți mult. Nu plângi după fata ta”. Pusă față în față cu dovezile, mama fetei susține că nu știa că fiica ei zace sub pat, degradată, deși era în țară la momentul cu pricina

„De asemenea, să lămurim și situația ridicată de către noi, în ceea ce privește identificarea a șase urme papilare pe sacul unde a fost găsit cadavrul fetiței, dar și lipsa audierii acelor persoane vreme de luni de zile, deși erau posibili suspecți in cauză. Acest lucru a fost catalogat ca o gravă eroare în anchetă”,  a mai precizat avocatul Adrian Cuculis.

Trupul fără viață al copilei de 12 ani a fost găsit în lada patului, în apartamentul din Berceni al mamei sale.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.