Marcel Toader a fost resuscitat 57 de minute! Detalii socante: ce s-a intamplat dupa ce ambulanta a ajuns la fata locului

Autor: B.M.

Apar detalii socante despre moartea lui Marcel Toader, care a socat intreg showbiz-ul romanesc.

Cunoscutul om de afaceri s-a stins fulgerator ieri, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct.

Se pare ca apelul la 112 a fost primit la 4 minute dupa ce acestuia i s-a facut rau. Potrivit reprezentantilor SMURD, ambulanta a ajuns la fata locului in 6 minute.

Marcel Toader a fost resuscitat timp de 57 de minute, inclusiv cu socuri electrice. Din nefericire insa nu s-a mai putut face nimic pentru el.

"Pacientul a fost gasit in stop cardiac, prin apel la 112. Acesta nu a putut fi resuscitat nici cu socuri electrice. Inima sa nu a repornit in niciunul din 57 de minute.

"Apelul la 112 a fost primit, aproximativ la 4 minute dupa ce acestuia i s-a facut rau. Ambulanta a ajuns in 6 minute", au transmis autoritatile.

Citeste si: Soc in lumea mondena: Marcel Toader a murit

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Marcel Toader, marturisiri uluitoare despre cele sase mariaje esuate: "Am fost tradat si folosit de toate sotiile mele!"

Cum a murit Marcel Toader

Solistul Johnny Sandulescu, un foarte bun prieten, a fost de fata cand s-a intamplat tragedia. Indurerat, marturiseste ca totul s-a intamplat brusc.

"Doamne, este groaznic ce s-a intâmplat.

Nu pot sa imi revin. Venisem la Peris, acasa, si stateam pe terasa casei. La un moment dat, din senin, lui Marcel i-a scapat telefonul din mâna si a cazut cu capul pe masa!

"Atât a fost! Inima lui a incetat sa mai bata, nimic nu s-a mai putut face pentru el.

"Toti cei de aici, suntem socati si distrusi, tineam la el ca la un frate.

Baiatul lui, Maximilian, nici nu poate sa vorbeasca de durere! Nu mai pot spune nimic nici eu! Doar ca… s-a dus Marcel al nostru", a declarat Johnny Sandulescu.