Marcel Toader, CONFESIUNI ULUITOARE! Cum suporta vestea ca Gabriela Cristea are un iubit?

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 16:30

La 7 luni de la divort, Gabriela Cristea se pare ca s-a indragostit nebuneste fara sa isi dea seama de Tavi Clonda, solistul din band-ul care canta la emisiunea "Te vreau langa mine", pe care vedeta o prezinta la Kanal D.

Paparazzii WOWbiz.ro i-au fotografiat pe cei doi in timp ce mergeau impreuna de mana la un film, in weekend. Prezent in platoul emisiunii, Marcel Toader a sustinut ca nu are niciun fel de regret si ca este fericit pentru ca fosta lui sotie si-a gasit un nou partener.

"Simt un sentiment de bucurie. Zambeste, rade, inseamna ca e fericita. Ma bucur si pentru ea, si pentru el, pentru amandoi.

Cand incepi o relatie te saruti, iti manifesti sentimentele mai puternic. Daca a inceput o relatie m-as bucura mult ca ea sa isi gaseasca linistea. Ce vreau sa le spun amandurora este ca, intotdeauna intr-o relatie exista un inceput, care este cel mai frumos. Eu le urez, in noua relatie, sa nu uite de inceput si sa fie un vesnic inceput. Nu am niciun fel de regret", a spus Marcel Toader.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”