Marcel Toader, despre noua lui iubita: "Eu am facut primul pas"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:57

Marcel Toader a prezentat-o tuturor pe iubita lui, Mirela Constantin, cantareata de muzica populara.

 

Marcel Toader, despre noua lui iubita: "Eu am facut primul pas"
Marcel Toader a prezentat-o tuturor pe iubita lui, Mirela Constantin, cantareata de muzica populara.
Fostul sot al Gabrielei Cristea si frumoasa lui partenera de viata au povestit la WOWbiz cum s-au cunoscut si ce au remarcat unul la celalalt atunci cand s-au vazut.
"Mi-a placut ce transmitea cand canta, atitudinea si decenta, dar si dupa ce canta.
Mi-am zis ca trebuie sa o cunosc. Experienta ei de viata seamana mult cu a mea, mai ales in ultimii cinci ani", a spus Marcel pentru WOWbiz.
Mirela a fost casatorita si are si un baiat. Ea a divortat tot anul acesta, ca si Marcel, dar in vara. Intrebat ce l-a atras la ea, el a raspuns sigur: "Comunicarea, atractia fizica, mintea complexa".
Cei doi s-au cunoscut in urma cu o luna si jumatate la Tg Jiu.
"Cand a intrat mi-a placut. O prezenta demna si o atitudine fantastica, ea isi tinea barbia paralela cu solul. Eu am facut primul pas", a dezvaluit el.
Mirela Constantin are numai cuvinte de lauda despre Marcel Toader. "Prima impresie conteaza foarte mult, mai ales in breasla din care provin. Primul impact conteaza, mi-a placut ca si prezenta. E un om matur, este barbatul ideal pentru orice femeie care isi doreste rafinament, eleganta si inteligenta", a explicat ea.
"Ne-am intalnit de 8-9 ori, raspunsurile ei sunt cele pe care mi le doresc eu. E o atractie fantastica intre noi. Cand o privesti, trebuie sa iti odihnesti ochii in chipul ei. Spune lucrurile cum sunt, nu ascundem nimic din ce simtim, ce vrem.

Fostul sot al Gabrielei Cristea si frumoasa lui partenera de viata au povestit la WOWbiz cum s-au cunoscut si ce au remarcat unul la celalalt atunci cand s-au vazut.



" Mi-a placut ce transmitea cand canta, atitudinea si decenta, dar si dupa ce canta. Mi-am zis ca trebuie sa o cunosc. Experienta ei de viata seamana mult cu a mea, mai ales in ultimii cinci ani", a spus Marcel pentru WOWbiz.

Mirela a fost casatorita si are si un baiat. Ea a divortat tot anul acesta, ca si Marcel, dar in vara.
Intrebat ce l-a atras la ea, el a raspuns sigur:" Comunicarea, atractia fizica, mintea complexa".

Cei doi s-au cunoscut in urma cu o luna si jumatate la Tg Jiu." Cand a intrat mi-a placut. O prezenta demna si o atitudine fantastica, ea isi tinea barbia paralela cu solul. Eu am facut primul pas", a dezvaluit el. 

Mirela Constantin are numai cuvinte de lauda despre Marcel Toader.
" Prima impresie conteaza foarte mult, mai ales in breasla din care provin. Primul impact conteaza, mi-a placut ca si prezenta. E un om matur, este barbatul ideal pentru orice femeie care isi doreste rafinament, eleganta si inteligenta", a explicat ea." Ne-am intalnit de 8-9 ori, raspunsurile ei sunt cele pe care mi le doresc eu. E o atractie fantastica intre noi. Cand o privesti, trebuie sa iti odihnesti ochii in chipul ei. Spune lucrurile cum sunt, nu ascundem nimic din ce simtim, ce vrem".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”