Marcel Toader si Maria Constantin se pregatesc de nunta. Silviu Prigoana le va fi nas

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Va fi o nunta ca-n povesti, dar unde se va canta si se va dansa nu trei zile si trei nopti, ci numai doua.

Sunt impreuna de mai bine de un an si acum sunt gata de nunta. Maria Constantin si Marcel Toader se iubesc ca-n prima zi si sunt nerabdatori sa devina cat mai curand o familie cu acte in regula. Marele eveniment este programat pentru luna septembrie si va aduna intr-un local exclusivist este 300 de invitati. Viitoarea mireasa ne spune ca ea insasi impreuna cu Marcel vor pregati bucatele pentru nunta.

Va fi o nunta grandioasa unde mirii vor schimba cateva tinute, iar nasul va fi si el la fel de suprinzator ca intotdeauna, ca doar vorbim de Silviu  Prigoana. A fost casatorit de cinci ori pana acum, dar nu s-a lasat pana nu si-a gasit sotia ideala, dar iata ca a intalnit-o. Maria Constantin este femeia care i-a rapit inima definitiv lui Marcel.

Maria e o mireasa fericita care vrea sa arate impecabil in cea mai frumoasa zi din viata ei.

Nu ca ar avea vreo teama in a se prezenta in public fara machiaj. Este un tratament costisitor dar merita toti banii. Intre doua creme aplicate pe fata, Maria ne marturiseste ca ea si Marcel vor sa-si mareasca familia cat mai curand.

##VIDEO140359##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana una alta, cariera are

prioritate. Inainte de a imbraca rochia de mireasa, iubita lui Marcel Toader se ocupa de o lansare grandioasa de album: pe data de 8 iulie va fi lansat cel mai nou album,  se numeste „Ca la noi, la nimenea”.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.