Marcel Vela, anunț important: "Astăzi voi semna Ordinul ministrului Afacerilor Interne prin care..."

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 22:00

Marcel Vela, anunț important. Ministrul de Interne a susținut o declarație de presă prin care a comunicat o serie de schimbări.

Marcel Vela, anunț important. Ministrul de Interne a precizat că după ce va semna Ordinul ministrului Afacerilor Interne, înmatricularea vehiculelor se va face mult mai ușor, noua schimbare fiind menită să le ușureze românilor viața.

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Cum va fi vremea in fiecare saptamana, in intervalul 13 iulie- 10 august 2020

Marcel Vela, anunț important: "Astăzi voi semna Ordinul ministrului Afacerilor Interne prin care..."

Într-o declarație de presă, ministrul Marcel Vela a vorbit despre simplificarea procedurilor legate de înmatricularea și radierea vehiculelor. Astfel, nu va mai fi nevoie ca românii să piardă ore bune pentru a rezolva aceste probleme, ci totul se va face într-o manieră mult mai eficientă.

Ministrul Marcel Vela a ținut să sublinieze că noile schimbări sunt gândite astfel încât să fie evitat statul la coadă, mai ales în această perioadă în care România se confruntă cu criza

coronavirusului.

Citeste si: Cand se revine la starea de urgenta in Romania: anuntul oficial facut de Nelu Tataru

"Astăzi voi semna Ordinul ministrului Afacerilor Interne prin care înmatricularea vehiculelor să poată să fie făcută într-un mod mai eficient, mai simplu, astfel încât cetăţenii să nu mai fie puşi în situaţia în care pierd timpul, stau la cozi în zone aglomerate, mai ales în acestă perioadă delicată din punct de vedere sanitar

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prin acest ordin, toţi dealerii de autoturisme, de autovehicule din România, inclusiv producătorii, cei trei mari producători- Dacia, Renault şi Ford- vor avea posibilitatea să înmatriculeze direct autoturismele noilor proprietari printr-un simplu document, un mandat pe care cumpărătorul îl încheie cu vânzătorul. Producătorii pot obține o autorizație de circulație pentru probe, pentru noile modele pe care le vor produce în viitor.", a spus Marcel Vela, potrivit digi24.ro.

Marcel Vela, primul mesaj despre inchiderea litoralului: ”Oamenii vor înţelege”

Marcel Vela a transmis primul mesaj despre inchiderea litoralului din Romania.

Noul coronavirus continuă să-și pună amprenta pe țara noastră. Cum s-a încălzit afară, cum oamenii au dat fuga la mare, uitând de restricțiile impuse în vederea infectării cu virusul ucigaș. În acest context, Marcel Vela s-a văzut nevoit să facă o serie de declarații.

Ministrul de Interne susține că nu este deloc de bine ce se întâmplă în momentul de față pe litoralul românesc și speră să nu ajungem la situația în care plajele să se închidă. De asemenea, Marcel Vela a declarat că echipajele de poliție nu au fost bine organizate pe litoralul românesc, fiind unul dintre motivele pentru care oamenii se aglomerează.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: România a ajuns rușinea Europei. "Țara în care infectații cu COVID-19 au deplină libertate de mişcare"

 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.