Marcel Vela, declaratie uluitoare dupa moartea lui Emi Pian: "Este foarte grav!"

Author: Luiza Stama
Actualizat: 05 aug 2020, 12:59

Ministrul de interne, Marcel Vela, a declarat, marţi, în contextul morții lui Emi Pian, că toate reţelele de interlopi sunt monitorizate

Ministrul de interne, Marcel Vela, a declarat, marţi, în contextul morții lui Emi Pian, că toate reţelele de interlopi sunt monitorizate, iar cel care este bănuit că a comis crima este sub pază, potrivit Romania TV.

Marcel Vela, declaratie uluitoare dupa moartea lui Emi Pian

Este foarte grav şi, aşa cum aţi văzut, şeful Poliţiei Capitalei, şi cel de la SIAS, şi cel de la Jandarmerie au anunţat că totul este sub control.

Toate reţelele de interlopi sunt monitorizate şi vor avea în forţele MAI o forţă care să le neutralizeze”, a declarat Marcel Vela la postul de televiziune.

" Cel care este bănuit că a făcut această crimă este sub monitorizare, sub pază. Celelalte persoane care au fost implicate au fost conduse la audieri. Procurorul este în faza în care lucrează la aceaste anchete”, a precizat Marcel Vela.

Citeste si: Ce se întâmplă pe străzi după moartea lui Emi Pian! Cetățenii sunt speriați de moarte! Anunțul Poliției

Citeste si: Rasturnare de situatie dupa uciderea lui Emi Pian! ''M-a taiat! Ia-l si omoara-l'' EL este, de fapt, criminalul?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

" Inclusiv cei care ameninţă că vor veni din Europa aici ca să facă ei tot felul de răzbunări şi reglări de conturi vă asigur că sunt monitorizaţi şi vor avea o surpriză neplăcută atunci când vor intra în România şi vor avea asemenea idei destul de năstruşnice.", a mai spus Marcel Vela.

Citeste si: Cine este ucigasul lui Emi Pian si unde se afla acum

Citeste si: De ce a fost injunghiat mortal Emi Pian, liderul clanului Duduianu

Citeste si: Bataie intre clanuri din Bucuresti, noaptea trecuta. Un barbat a decedat si altul este in stare grava, la spital