Marcel Vela, primul mesaj despre inchiderea litoralului: ”Oamenii vor înţelege”

Author: O.P.
Actualizat: 28 ian 2021, 03:35

Marcel Vela a transmis primul mesaj despre inchiderea litoralului din Romania.

Se închide litoralul din cauza aglomerației?

Noul coronavirus continuă să-și pună amprenta pe țara noastră. Cum s-a încălzit afară, cum oamenii au dat fuga la mare, uitând de restricțiile impuse în vederea infectării cu virusul ucigaș. În acest context,  Marcel Vela  s-a văzut nevoit să facă o serie de declarații.

Citeste si: Se inchid drumurile spre mare si munte? Anuntul facut de Nelu Tataru

Marcel Vela, semnal de alarmă pentru români

Ministrul de Interne susține că nu este deloc de bine ce se întâmplă în momentul de față pe litoralul românesc și sper să nu ajungem la situația în care  plajele să se închidă. De asemenea, Marcel Vela a declarat că echipajele de poliție nu au fost bine organizate pe litoralul românesc, fiind unul dintre motivele pentru care oamenii se aglomerează.

Citeste si: Inca o tara inchide usa in nas romanilor. Sunt prea multe cazuri noi de infectare cu noul coronavirus

Citeste si: Inca o tara inchide usa in nas romanilor. Sunt prea multe cazuri noi de infectare cu noul coronavirus

“Sper să nu ajungă în situaţia în care să se închidă plaje, să fie asemenea măsuri care până la urmă fac şi rău turistului care vine să se bucure de mare sau de soare.

Cred că oamenii vor înţelege.(...) La plimbări oameni se aglomerează pentru că aglomeraţia a fost permisă, pentru că poliţia şi echipajele de poliţie nu au fost poate foarte bine organizate aici pe litoral, foarte bine prezentate în spaţiul public şi atunci dacă ai un singur echipaj o dată la trei ore care trece pe faleză normal că agenţii economici poate nu au respectat.”, a declarat ministrul pentru  news.ro.

În plus, Marcel Vela are de gând să se deplaseze personal pentru  a face controale pe litoralul românesc. Ministrul vrea să meargă până la Vama Veche, iar apoi să se întoarcă în Capitală.

“O să merg în control, o să merg până la Vama Veche şi mă reîntorc spre Bucureşti în perioada următoare”, a adăugat el.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vela le transmite părinților să își supravegheze copiii atunci când accesează conținut online și se arată îngrijorat pentru cei 850.000 de urmăritori ai vloggerului.

„D oresc să trag un mare semnal de alarmă părinților care nu supraveghează atent activitatea din online a copiilor.

Ne confruntăm cu o lume a globalizării, din ce în ce mai digitalizată, în care sunt deschise căi nelimitate de acces la informații, dar care, în același timp, are și o latură infracțională, extrem de întunecată, pe care copiii încă nu o pot înțelege.(...) Trebuie să ținem pasul cu cei tineri(...) să ne adaptăm la tot ce este nou. Deși ne este greu, doar așa putem fi aproape de ei și putem să veghem la acțiunile pe care le întreprind”, a scris Marcel Vela.

Nu pot să nu îmi exprim îngrijorarea, mai ales în fața numărului mare de urmăritori pe care îi avea acest tânăr, peste 850.000, dintre care, foarte mulți copii”, s pune ministrul Internelor.

Citeste si: Ai sau nu voie sa faci petrecere in apartament? Cate persoane pot fi intr-o locuinta pe perioada starii de alerta

Citeste continuarea aici

 

 

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.