Marcela Fota, detalii cutremurătoare despre moartea soţului ei. Ce s-a întâmplat, la scurt timp după infarctul acestuia. 

Author: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 18:50
Marcela Fota, alături de familia sa

Artista Marcela Fota a făcut publice detalii durerose despre ce s-a întâmplat cu soțul său, la scurt timp după infarct. 

La finalul anului trecut, artista Marcela Fota  a trecut prin momente de coşmar, după decesul soțului ei. Bărbatul a suferit un infarct,  în timp ce aştepta la rând, într-o instituție publică. Într-un interviu recent artista a dezvăluit un detaliu traumatizant despre ce s-a întâmplat cu soțul său, la scurt timp după infarct.

Marcela Fota, detalii dureroase despre moartea soțului

Marcela Fota  şi soţul ei, alături de care are un copil, aveau o relație de invidiat și se înțelegeau perfect. Ei  petrecuseră împreună dimineața, cu doar câteva ore înainte de tragedie.

Cântăreaţa a dezvăluit un detaliu tulburător despre ce s-a întâmplat la locul tragediei, în timpul unei emisiuni televizate. Ea a povestit că imediat după ce soțului ei i s-a făcut rău, medicii de pe ambulanță au sosit de urgență la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor.

Deşi au încercat să îl resusciteze minute în șir, din păcate, nu s-a mai putut face nimic  Spynews.

Imediat după ce soțul artistei a făcut infarct ea a sperat că el își va reveni, mai ales că i se părea că respiră. Senzația era, de fapt, era produsă de adrenalina din corp.

„Eu tot timpul am avut impresia că mă urmărește.

La un moment dat parcă i-au curs lacrimi. Noi aveam impresia că el respiră, dar era șocul pe care îl lua corpul lui de la adrenalină. Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat. El era un om care muncea din greu. Chiar dacă avea cinci angajați, până nu punea el mânca să facă lucrul respectiv nu avea liniște. Acesta a fost singurul lui motiv de stres”, a povestit Marcela Fota la o emisiune tv.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Marcela Fota, momente cumplite după moartea soțului. Artista a publicat un mesaj cutremurător: "Rănile rămân..."

Soțul Marcelei Fota a murit la doar o zi după Crăciun

Marcela Fota a fost devastată de decesul bărbatului pe care l-a iubit, în special deoarece ei vorbiseră la telefon cu doar câteva minute înainte ca acestuia să i se facă rău, în timp ce stătea la rând, într-o instituție publică.

Citeste si: De ce a murit, de fapt, profesorul italian vaccinat cu serul AstraZeneca. Rezultatul autopsiei a fost făcut public

Un alt moment sfâşietor după tragedie a fost atunci când a trebuit să-i spună băiețelului ei că tatăl său nu mai este. Artista a reuşit să depăşească aceste momente grele şi datorită sprijinului surorii ei Mariana Ionescu Căpitănescu.

Citeste si: Soțul unei cunoscute interprete de muzică populară a MURIT tragic! A suferit un infarct chiar în timp ce se afla la coadă pentru a-și plăti taxele