Marcela Fota iubește din nou, la doi ani după moartea soțului. Cine este iubitul artistei. Este cu 22 de ani mai tânăr decât ea

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 mai 2023, 05:55

Marcela Fota iubește din nou, la doi ani după moartea soțului

Sursa: Instagram Marcela Fota

Soarele a răsărit și pe strada Marcelei Fota. La doi ani de la moartea soțului, artista a găsit din nou calea spre iubire. Cine este bărbatul care i-a furat inima?

Marcela Fota a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce soțul ei a încetat din viață, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Bărbatul, în vârstă de 47 dea ani, a suferit un infarct în timp ce se afla la coadă pentru a plăti taxele anuale. În ciuda manevrelor efectuate de medici, acesta nu a mai putut fi salvat.

Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea

Moarte fulgerătoare a soțului a pus-o la pământ, însă, Marcela Fota a știut că trebuie să rămână puternică pentru fiul ei.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

Sunt într-o relație.
Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Indiferent de ce aș face eu în această viață, nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă”, a spus Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Marcela Fota, motivul pentru care fiul său nu îi spune”mamă”: ”Niciodată nu mi-a zis...” Artista a dezvăluit totul

La doi ani de la tragedia care i-a schimbat viața complet, se pare că Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Tânărul are foarte mulți bani, ocupându-se de o afacere pe care o deține familia sa. Compania la care acesta este manager se pare că a fost fondată în urmă cu mai bine de 15 ani, iar, în 2021, a reușit să obțină o cifră de afaceri uriașă și, astfel, să fie pe primul loc în domeniul ei de activitate în județul Dolj.

Datele arată că cifra de afaceri a fost de peste 82 de milioane de lei (peste 16 milioane de euro), potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artista susține că tânărul este doar un prieten de familie, însă lucrurile au evoluat destul de mult între ei. Totuși, aceasta încearcă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor.

”Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect. Nu am spus și nu spun decât că sunt într-o relație. Ceea ce este foarte normal, sunt femeie la 45 de ani, mai mult nu vreau să discut despre acest subiect”, a declarat artista pentru sursa citată.

Citeste si: Marcela Fota, mesaj sfâșietor în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze 3 ani de la nuntă. Artista, îngenuncheată de durere după moartea soțului