Marcela Fota, momente cumplite după moartea soțului. Artista a publicat un mesaj cutremurător: "Rănile rămân..."

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 21:00
Marcela Fota, momente cumplite după moartea soțului

În urmă cu două luni, Marcela Fota și-a pierdut soțul fulgerător. Bărbatul a murit în timp ce aștepta la coadă să plătească taxele și impozitele.

Deși au trecut aproape două luni de când soțul Marcelei Fota s-a stins din viață. Artista este în continuare marcată de pierderea suferită. Cântăreața le-a arătat fanilor că durerea pierderii este enormă, fiind în permanență cu gândul la tatăl copilului său. 

Marcela Fota, durerea pierderii soțului este sfâșietoare

Dorul pe care îl poartă soțului ei este imens, artista a publicat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare cu gândul la cel care i-a fost partener de viață o lungă perioadă de timp, dezvăluindu-și trăirile pe care le are acum.

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Artista este de o frumusețe nemaiîntâlnită, iar vocea ei caldă și răsunătoare au ajutat-o să cucerească iremediabil publicul, bucurându-se astfel de o carieră de succes în lumea muzicii. 

Marcela Fota, în urmă cu două luni și înmormântat soțul

Artista a suferit o pierdere enormă, anul trecut în perioada sărbătorilor de iarnă soțul său a încetat din viață.

Bărbatul de 47 de ani s-a stins din viață pe 28 decembrie, în urma unui infarct fatal. Acesta se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova când i s-a făcut rău și a căzut fulgerător la pământ fără suflare.

Citeste si: Tragedie în România! Au fost găsite moarte în apartament

Artista și-a arătat durerea pe rețelele de socializare

Marcela Fota a fost invitată într-o emisiune TV, unde a vorbit cu lacrimi în ochi despre ziua fatidică în care și-a pierdut soțul. Conform spuselor ei, nimeni nu s-ar fi gândit la o astfel de tragedie, având în vedere faptul că era o dimineață normală, ca oricare alta, când aveau de rezolvat mai multe lucruri în oraș. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întots singură. În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon.

Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am. A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”,  a spus Marcela Fota în cadrul emisiunii.

Artista a arătat de rețelele sociale că durerea pierderii soțului o macină în continuare. Frumoasa cântăreață și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook, imagine în care tristețea i se poate citi pe chip. Artista a postat și o descriere cutremurătoare, simbol al suferinței sale. 

”Lacrimile se usucă, dar rănile rămân...”,  a scris Marcela Fota pe Facebook.

Citeste si: Doliu în presa românească! Un cunoscut jurnalist a murit după ce a fost vaccinat contra Covid-19

Postarea celebrei interprete de muzică populară nu a rămas fără ecou. Fanii eu au empatizat ca de fiecare dată cu ea și au fost extrem de marcați și ei de clipele grele prin care trece. Astfel, admiratorii i-au transmis toate gândurile bune, spunându-i să rămână puternică pentru copilul ei, singurul care-i mai poate aduce acum zâmbetul pe buze.

”Multă putere, și multa sănătate alături de îngerașul dumneavoastră!/ Ai un har! Cântecul iti va alina durerea! Multă sănătate!😔/ Bunul Dumnezeu să-ți dea putere să treci peste toate durerile ce te apasă. Trebuie să fii puternică pentru copilul tău minunat/ Of, of, Doamne! Dumnezeu să îl odihnească! Știu lacrimile dorului! Ustură!”,  i-au transmis fanii artistei.