Mare atentie cand cumparati asigurari auto ieftine! Ele pot fi FALSE

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

Vreti o asigurare obligatorie pentru masina la super pret?

Mare atentie, o fi foarte ieftina, dar nu te apara la necaz! Cum preturile la RCA au explodat in ultimii ani, unii au mirosit posibilitatea de a castiga bani multi. Asa ca vand pe banda rulanta asigurari false. Un material filmat cu o camera ascunsa!
Din dorinta de a economisi bani ati putea fi tentati sa acceptati o oferta dubios de avantajoasa din partea unui broker de asigurari.

Numai ca aveti sanse foarte mari sa luati teapa! Asigurarea RCA la jumatate de pret este doar o hartie buna de aruncat la cos.
Plangerile facute de societatile de asigurare sau de catre clientii care au incheiat asemenea polite au trezit interesul politistilor. Exista deja o ancheta. Politistii de la rutiera, care va opresc in trafic,  nu controleaza de obicei in amanunt polita. Se uita doar la data expirarii.  Lucru de care profita asa zisii brokeri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum ne dam seama dsaca o polita este falsa? Singura posibilitate este sa fie verificata in baza de date CEDAM, a autoritatii de supraveghere a asigurarilor.

Politistii sunt insa hotarati ca persoanele care se ocupa de asemenea afaceri sa nu scape basma curata.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.