Mare atentie: se dau amenzi mari, intre 2.000 si 4.000 de lei! Ce trebuie sa faci ca sa nu fii amendat

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 oct 2018, 13:57

Reguli noi pentru programele de internship!

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a lansat un registru electronic de evidenta a contractelor de internship. Noutatea vine cu o serie de obligatii si, in cazul nerespectarii lor, amenzi pentru angajatorii care ofera programe de internship.

Astfel, cei care nu inregistreaza contractele de internship in acest registru risca amenzi care pornesc de la 2.000 de lei si pot ajunge chiar si pana la 4.000 de lei.

"Potrivit Legii nr. 176/2018 privind internshipul, anterior inceperii activitatii de internship, organizatiile-gazda vor completa şi transmite datele din contracte in registrul de evidenta al acestora.

"Orice modificare privind datele de identificare ale organizatiei-gazda sau cu privire la contractul de internship se va opera in registrul de evidenta in termen de 3 zile lucratoare de la data aparitiei situatiei ce a impus modificarea", se arata intr-un comunicat emis de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.