Mare atentie unde va parcati masina! Iata ce a patit un sofer

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Va parcati masina in fata blocului? Mare atentie sa nu va deranjati vecinii, altfel riscati sa platiti o avere pentru cateva ore de stationare. Sa vedeti ce-a patit un biet sofer!

Scena este inregistrata de o camera de supraveghere. In cadru apare o doamna eleganta si bine imbracata, care in mod normal nu v-ar da nimic de banuit. Femeia are in mana o sacosa. Trece pe langa masina de culoare albastra. Insa, la un moment dat se opreste.

Dupa cateva clipe isi continua drumul pana la tomberoanele amplasate chiar in fata autoturismului. Inchide poarta gradinii din fata blocului si se opreste cateva clipe in fata aceleiasi masini albastre.



In imagini pare ca isi cauta ceva in buzunare. Sa fi fost oare cheile?  Apoi porneste la drum, tot pe langa masina. Pare ca ridica si coboara  mana stinga, foarte aproape de autoturism.

Inainte de a-si continua drumul fara a da nimic de banuit, din imaginile surprinse de camerele de supraveghere pare ca pune ceva in poseta. Atentie! Totul s-a intamplat chiar in centrul Capitalei, in plina zi.


Proprietarul masinii a suferit un soc, dimineata, cand si-a gasit vehiculul vandalizat. Femeii din imagini nu ii vine sa creada ce vede ochilor. Face ture in jurul masinii pentru a evalua pagubele.

Proprietarul ghinionist a depus plangere la Politie in aceasta dimineata. Oamenii legii urmeaza, pe baza acestor imagini, sa identifice persoana care i-a zgariat masina si sa o sanctioneze conform legii.
##VIDEO123513##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii